Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  54 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Fiul cântăreței de muzică populară Valeria Peter Predescu renunţă de bună voie la prima sa producţie de lavandă

28/07/2017 10:06:27 Ioana BRADEA  
Pasionat de cultivarea lavandei, Nicolae Predescu, fiul regretatei interprete de muzică populară Valeria Peter Predescu – vrea să renunţe la prima sa producţie de lavandă de pe terenul pe care îl cultivă. Aceasta va ajunge la câţiva copii speciali din Bistriţa şi va ajuta, totodată, comunitatea locală:

Domnul Nicolae Predescu, fiul cântăreței de muzică populară Valeria Peter Predescu a decis să susțină programele Fundației Inocenți Bistrița într-un mod cu totul și cu totul special. Pasionat de cultivarea lavandei, dar și dorind să ajute mai mult comunitatea, domnul Nicolae Predescu a ales ca prima producție de lavandă de pe terenul pe care îl cultivă, dar și apa de trandafiri, să ajungă la Fundația Inocenți, iar de aici la toți iubitorii de astfel de parfumuri...” – notează voluntarii Fundaţiei Inocenţi pe pagina lor de Facebook.

Aceştia explică faptul că, în schimbul unei donații de 10 lei, oricine poate primi o sticluță cu apă de trandafiri, iar pentru 5 lei – un buchețel de lavandă.

Toate fondurile strânse vor fi folosite în beneficiul copiilor pe care Fundația Inocenți Bistrița îi deservește. Dacă doriţi să primiţi, aşadar, apa de trandafiri şi lavanda cultivată de Nicolae Predescu – nu trebuie decât să faceţi o plimbare până la sediul Fundației Inocenți Bistrița, pe strada Toamnei, nr. 1A - etaj 1.

Am ajuns la Fundaţia Inocenţi invitat de o prietenă, am rămas impresionat de eforturile lor şi de dăruirea celor de acolo, iar când am auzit că nici cu fondurile nu stau prea bine, am vrut să-i sprijinim cumva... Încă de anul trecut ne-am apucat,  împreună cu fiica mea, să cultivăm lavandă, pe vreo 10 ari, la Ardan... Am adus seminţe ecologice din Franţa, însă iarna a distrus aproape toată prima recoltă. Am avut şi temperaturi de -27 de grade, iar faptul că nu a fost un strat de zăpadă care să protejeze seminţele, s-a simţit dramatic asupra recoltei... Am reuşit să recuperăm ceva de pe mai puţin de un ar...”, a povestit Nicolae Predescu pentru Bistriţeanul.ro, sperând că acest gest va sensibiliza cumva comunitatea sau pe oamenii care pot, din puţinul lor, să ofere mai departe.

Domnul Nicolae Predescu ne-a povestit că asta şi-a propus acum vreo 2 ani, când s-a apucat de cultivat lavanda – ca prima producţie să fie donată pentru scopuri caritabile. Aşa se face că am primit la sediul Fundaţiei 100 de bucheţele de lavandă şi 125 de sticluţe cu apă de trandafiri. S-au făcut mai demult, dar abia acum au intrat în producţie, şi pentru că nu le putem comercializa, ca fundaţie, le vom oferi cadou în schimbul unor donaţii. Îi mulţumim foarte mult domnului Nicolae Predescu pentru acest sprijin binevenit”, a explicat pentru Bistriţeanul.ro Marin Mic, preşedintele executiv al Fundaţiei Inocenţi.

7107 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro