Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  131 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Final de Campanie: DEZAMĂGIRI ȘI SPERANȚE

09/12/2016 10:59:17  
La sfârșitul acestei campanii electorale am sentimente amestecate: dezamăgire și speranță. Am intrat în politică pentru că IUBESC județul Bistrița-Năsăud. Bistrița-Năsăud este locul unde m-am născut, unde îmi trăiește familia, unde îmi cresc nepoții. AICI MĂ SIMT ACASĂ!

Am fost foarte dezamăgit că după 11 ani, cât am muncit în SUA, să văd că lucrurile nu s-au schimbat prea mult ACASĂ. Am găsit un județ cu multe probleme care se află pe locuri rușinoase în toate clasamentele din România. 

Am găsit o clasă politică coruptă, ipocrită și neperformantă, aceiași oameni care vin o dată la 4 ani cu promisiuni mari, pentru ca apoi să își vadă numai de interesele personale și de partid.

Acești politicieni sunt incapabili să ne rezolve problemele și să ne reprezinte interesele. De aceea am intrat în politică și am hotărât să candidez!

În campanie, am fost în toate zonele județului. AM VRUT SĂ VĂD CE PROBLEME AU OAMENII DIN TOT JUDEȚUL ȘI CE SIMT EI.

Am întâlnit oameni disperațde condițiile în care trebuie să trăiască din cauză că pensia de agricultor e ridicolă, iar prețurile de vânzare pentru produsele agricole sunt foarte mici. Pentru a câștiga un ban în plus, mulți bătrâni sunt obligați să stea în frig zile întregi, încercând să vândă o legătură de ceapă sau o grămăjoară de mere. 

Piețele sunt într-o stare jalnică, dar taxele pe care le plătesc sunt foarte mari.

Subvențiile pentru agricultori sunt mici și nu sunt plătite la timp, birocrația stufoasă îi face să piardă zile întregi pe la ușile diferitelor instituții. 

Am întâlnit mici comercianți hărțuiți de autorități, amendați cu sume uriașe pentru greșeli minore. 

Am simțit repulsia pe care o aveau pentru actualii parlamentari care îi vizitează doar în campania electorală, apoi îi uită complet și își vad numai de interesele personale și de partid.

Am întâlnit oameni triști pentru că o parte din familie este plecată la muncă în străinătate în căutarea unei vieți mai bune.

 

Acești oameni nu mai au încredere în politicieni, S-AU SĂTURAT SĂ FIE MINȚIȚI ȘI ÎNȘELAȚI!

 

Am propus o inițiativă, Pactul pentru Bistrița-Năsăud, un Angajament de Loialitate față de bistrițeni.

Nu este un pact între partide, ci un angajament între fiecare candidat și cei care îl votează, prin care viitorii parlamentari se angajau să pună interesele bistrițenilor înaintea celor personale sau de partid. Astfel, se angajau că:

1.    vor sprijini, prin vot, orice proiect de lege care poate aduce beneficii județului Bistrița-Năsăud și cetățenilor din Bistrița-Năsăud, indiferent de partidul care l-a inițiat;

2.    se vor implica activ, prin toate resursele pe care le au la dispoziție, în orice inițiativă legislativă care poate avea o finalitate pozitivă pentru județul Bistrița-Năsăud și locuitorii din Bistrița-Năsăud;

3.    nu vor absenta de la ședințele de plen atunci când vor exista dezbateri în urma cărora pot rezulta avantaje pentru județul Bistrița-Năsăud și locuitorii din Bistrița-Năsăud;

4.    nu vor boicota, prin ieșirea intenționată de la lucrările Parlamentului, cu scopul de a invalida pe motiv de „lipsă cvorum” nicio ședință a Parlamentului în care urmează să se discute vreo inițiativă care poate aduce avantaje sau beneficii județului Bistrița-Năsăud și locuitorilor din Bistrița-Năsăud.

 

Sunt foarte dezamăgit de reacțiile celorlalți candidați, au ignorat total această inițiativă: i-am invitat la eveniment, le-am trimis mesaje pe FaceBook … NICIO REACȚIE!

Am primit în schimb răspunsuri de genul: 

·      „e bună inițiativa, dar nu o semnăm pentru că ați inițiat-o voi”

·      „nu o semnăm sub nicio formă pentru că vă facem imagine vouă”

Stiu că sunt oameni aserviți partidelor și unor grupuri de interese, dar majoritatea își declară intenția de a reprezenta cu prioritate interesele bistrițenilor, vorbesc despre onoare și moralitate… DE CE NU DAU ÎN SCRIS ASTA?

ASTFEL AU AFLAT BISTRIȚENII CARE SUNT POLITICIENII MINCINOȘI ȘI IPOCRIȚI CARE LE CER VOTUL!

Sper ca Duminică, 11 decembrie, bistrițenii să iasă la vot, pentru că este vorba despre viitorul județului nostru și să analizeze atent care sunt opțiunile ca să nu se lase înșelați de demagogia și ipocrizia unora dintre candidați, care vor să pară altceva decât sunt.

AVEM ȘANSA SĂ SCHIMBĂM CLASA POLITICĂ ACTUALĂ! 

 

Sunt Ionuț Simionca 

Candidat PMP pentru Camera Deputaților

(P)

3420 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro