Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  58 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FII REPORTER: Un pod metalic din Rodna este furat bucată cu bucată, iar poliția dă din umeri!

06/03/2015 10:40:52  
Hoții care fură fără stres la Valea Vinului revin în actualitate! La fel ca și polițiștii din zonă care nu fac nimic pentru a stopa furturile și a protaja cetățenii. Pe adresa ziarului a ajuns o sesizare tocmai din Italia, bistrițeanul fiind nemulțumit de faptul că oamenii legii din Rodna nu își fac datoria.

După ce redacția Bistrițeanul.ro a scris despre furturile de la Valea Vinului, unde cele două clădiri ale Casei Scriitorilor au fost vandalizate și furate bucată cu bucată, iar concluzia poliției a fost una de-a dreptul halucinantă: clădirile au fost distruse natural... pe adresa redacției a venit o altă sesizare care arat clar incompetența polițiștilor de la Rodna...

Bună ziua,

Locuiesc în Italia de 13 ani. Acum câțiva ani, la insistențele fratelui meu am cumpărat un teren pe Valea Vinului și o casă în Rodna. Planurile erau pe atunci de a face un motel și o cabană, noi fiind îndragostiți de peisajele de acolo. Țin foarte bine minte că în prețul terenului pentru cabană a intrat si prețul podului de acces, un pod facut din structură metalică pe care putea trece un camion de 12 tone fără nici o problemă.

Ei bine, podul imi este furat bucată cu bucată și dus la fier vechi. Poliția nu face nimic. Am făcut sesizare verbală dar nu s-au luat măsuri. Vorbim de un pod care avea balustrade laterale, contrafișe, întărituri metalice.

Am trimis plângere scrisă și semnată din Italia dar poliția nu a primit-o pe motiv că trebuie să fiu la fața locului pentru a fi audiat și că oricum, era un pod putrezit. Să fiu audiat ca ce? E o plîngere, un denunț. Ei știu foarte clar cine sunt cei care fură din mine fier și îl duc la Remat. În final, cred că si podul va dispărea din cauze naturale așa cum s-a distrus si casa scriitorilor.

Credeți că mai am curaj să investesc în zonă?! În nici un caz. Mulțumesc pe această cale poliției Rodna pentru profesionalism și înțelegere. Vă simt alături de mine! Sunt mândru că am așa oameni de calitate în zona în care am investit.

"Încurajările" dumneavoastră îmi sunt de un real folos. O să mai recomand și altora să investească în Romania, poate și acolo vor găsi aceiași oameni deosebiți.

A, era să uit, o parte din fierul din mină care se fură este și al meu, ca și al tuturor românilor, este avuția noastră națională pe care voi (domnilor polițiști), plătiți din taxele și impozitele noastre aveți obligația să le protejați. Felicitări din nou!!! Vă respect!!!

Cu respect, Codrin Hârjoabă

 

5086 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro