Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  77 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Fii Reporter: Sărăcie, umilinţă şi batjocură la Fântâniţa – Miceştii de Câmpie

16/08/2013 13:36:37  
Sunt din satul Fântâniţa, comuna Miceştii de Câmpie. Locuiesc de mai bine de 10 ani în Spania şi în această vară am reuşit să merg din nou acasă, la părinţi, aşa cum obişnuim să facem o dată la 2-3 ani. Vă spun sincer că niciodată nu mi-am imaginat că o să găsim atâta sărăcie şi o să văd atâţia oameni amărâţi şi necăjiţi.

Credeţi-mă că nici nu stiu cu ce să încep...

În acest sat, primarul comunei Miceştii de Câmpie nu face mai nimic... Săracii oameni merg cu butoaiele în căruţă câte 3 - 4 km ca să aducă apă pentru animale pentru că nu este, şi nimeni nu îşi dă interesul ca să facă nişte fântâni, să caute apă, etc.

O altă problemă e că bieţii pensionari sunt batjocoriţi chiar de cel care le este poştaş - Rus Stănel. Pe el oamenii trebuie să îl caute prin sat şi să îl aştepte ore întregi ca să le dea o amărâta de pensie. El e plătit şi are obligaţia de a merge la fiecare pensionar acasă cu pensia, dar nu o face... Ba mai mult, nu vrea să le dea pensia din motive că are treabă la câmp şi se grăbeşte.

Am aflat că aruncă după oameni cu pietre şi îi ameninţă că le trimite pensiile înapoi.

Tatăl meu e pensionat de boală şi luna trecută, în 24, încă nu luase pensia. Poştaşul dă banii la oameni când are el timp pentru că, pe lângă meseria de poştaş e şi fermier şi ceva pe la APIA.

Eu sincer nu ştiu unde ar trebui să facă oamenii plângere pentru că aşa nu se mai poate!

O biată femeie, vecină cu poştaşul, a ajuns să fie bătută de către acesta şi înjurată în fel şi chip pentru că s-a dus după pensie şi el nu avea timp.

Oamenii săraci sunt batjocoriţi când li se acordă pensiile sau alocaţiile la copii. Mai mult, poştaşul aşteaptă ca lumea să îi lase câte un leu din amărâtele de sume pe care le primesc.

E o nedreptate ceea ce se întâmplă şi nimeni nu face nimic. Toţi cei care ajung undeva sunt cu "pile", iar bieţii oameni bătrâni de abia trăiesc de pe o zi pe alta, şi nu ştiu cui să ceară ajutor.

Vă rog din suflet să îmi răspundeţi ce se poate face.

M.B.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro