Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  29 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FII REPORTER: La un pas de tragedie, din cauza incompetenței Primăriei

07/03/2018 13:39:29  
Angajații municipalității au început toaletarea copacilor din oraș. Problema e că atunci când efectuează aceste lucrări, nu anunță întreruperea curentului electric. Un cititor al ziarului ne-a relatat cum incompetența Primăriei era să producă o tragedie.

Odată cu venirea primăverii, angajații municipalității ies în oraș și toaletează arborii. Ca să nu se curenteze, acolo unde crengile copacilor ajung la firele de tensiune, se solicită întreruperea curentului electric.

Problema e că locatarii din zonele unde se fac lucrările de toaletare, nu sunt anunțați de întreruperile de curent.

Aceștia solicită Primăriei Bistrița să se facă publică lista cu data și ora la care se fac astfel de lucrări, zonele, cât și faptul dacă se va întrerupe sau nu alimentarea cu energia electrică.

De ce? Pentru că lipsa unei astfel de comunicări era să producă o tragedie pe strada Mihai Viteazu:

Bună ziua! Locuiesc pe strada Mihai Viteazu unde ieri și azi s-au efectuat acțiuni de curățare și întreținere a copacilor de pe stradă. Înțeleg necesitatea unor astfel de lucrări, și mai înțeleg și faptul că este necesară întreruperea curentului electric pentru a nu exista accidente. Problema este că nu am fost anunțați de absolut nimeni, iar pe site-ul Primăriei Bistrița nu am găsit nici măcar o notificare cu privire la aceste defrișări, dar mai ales cu privire la întreruperea curentului electric. (Mai ales că unii au copii mici acasă, sau, cazul meu, deținerea unei centrale termice pe lemne, care are nevoie de curent pentru a funcționa). Am sunat la call-center-ul electrica unde am fost repezit și mi s-a spus, cu un aer de superioritate, că datorită toaletării copacilor este închis curentul până la ora 3 și ei nu au ce să facă. După care, am sunat la Primăria Bistrița, unde mi s-a recomandat să îl sun pe domnul Crețu, pentru că ei nu știu de așa ceva. Eu, personal, atât ieri dimineață, cât și azi de dimineață, am făcut foc în centrală. La ora 11 sunt sunat de vecini că nu mai este curent electric. Merg acasă și centrala îmi indica temperatura de 100 grade. La 120 de grade, există posibilitatea atât a unei explozii, datorită presiunii, cât și a unui incendiu. Și atunci întrebarea mea este : dacă, și spun dacă pentru că nu doresc așa ceva, dacă se va întâmpla vreun necaz din cauza incompetenței acestor oameni, cine va fi răspunzător? Ei, pentru că nu au anunțat oamenii, sau eu pentru că nu am știut că se va lua curentul? Măcar pe viitor ar fi frumos să fim anunțați măcar cu o zi înainte: care este planul de toaletare a copacilor și în ce zile nu vom mai avea curent. Aș vrea să fie postat acest mesaj pe site-ul dumneavoastră pentru că incompetența acestor oameni nu poate fi măsurată și o reclamație la Primăria Bistrița nu cred că poate rezolva ceva. Vă mulțumesc!”, a scris un cititor Bistrițeanul.ro.

 

FOTO ARHIVĂ

4587 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro