Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FII REPORTER: Despre containerele semiîngropate...

22/09/2014 08:44:17  
Ma numesc M. I. si locuiesc pe strada C. R. Vivu, blocul 8. In spatele blocului meu s-au montat 4 containere pentru colectarea selectiva a gunoiului. Va rog sa veniti sa vedeti in ce fel au inteles bistritenii sa depuna selectiv gunoiul. Cea mai mare parte a gunoaielor se arunca pe jos.

Cei care locuim in apropiere avem foarte mult de suferit. Mirosul insuportabil, cainii fara stapan care cauta mancare, dar si oamenii care cauta diverse deseuri sau resturi alimentare amplifica acest peisaj dezolant.

Am sunat la Serviciul de Salubritate al Primariei, mi s-a spus ca proiectul a fost derulat de Consiliul Judetean si nu pot face nimic. Am sunat apoi la Cosiliul Judetean, mi s-a rspuns ca trebue sa ne civilizam si am fost indrumat spre administratorul Asociatiei de locatari, care sa stea de vorba cu oamenii si sa-i educe.

Am sunat la administrator care mi-a raspuns ca nu poate face nimic, nu are cum sa educe mii de oameni. Acum va intreb pe dumneavoastra, eu ceteteanul de rand care platesc taxe, impozite, ce sa fac?

 Am cateva propuneri constructive, pentru ca nu sunt impotriva acestui proiect si cred ca daca ar functiona asa cum trebuie ar fi mai bine decat pana acum:
-informarea mai buna a cetatenilor;
- lipirea pe containere ( pe exterior, nu doar pe capace) a instructiunilor de depunere a gunoiului
- largirea fantelor prin care trece gunoiul (in special cel mixt nu incape prin fanta existenta daca punga este ceva mai mare);
-urmarirea, acum la inceput, prin intermediul Primariei si a Politiei Comunitare a modului cum bistritenii depun selectiv gunoiul;
-finalizrea asfaltarii zonei in care au fost introduse containerele
-pentru zona in care locuiesc cred ca ar fi necesar inca un loc in care sa se adune gunoiul (momentan sunt peste 400 de apartamente si garsoniere care colecteaza in acest loc gunoiul)
 
Fotografiile ne-au fost trimise ieri de un alt cititor Bistrițeanul.ro cu comentariul:De cand cu noile pubele orasul este mai "curat"!

 

5269 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro