Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  40 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Fii cel mai generos Moș pentru angajații tăi!

12/12/2016 14:21:49  
Indiferent de vârstă, preocupări, meserii sau experienţe, Crăciunul are asupra oamenilor un efect de magie. Fii sigur că nici angajaţii tăi nu fac excepţie! Şi ei îl aşteaptă pe Moş la serviciu şi îşi pun mari speranţe că le va aduce ce şi-au dorit.

Ştim că e provocator pentru un Moş să ştie ce îşi doreşte fiecare şi să ofere cadoul aşteptat. De aceea, Up Romania îţi propune o soluţie modernă şi simplă, cu efect de surpriză garantat. Cu tichetele cadou Cadhoc, angajaţii vor avea cadoul mult visat, acestea putând fi folosite în peste 55.000 de magazine din toată ţara şi oferind acces la o gamă largă de produse, de la articole vestimentare şi încălţăminte, la bijuterii, cărţi, jucării, obiecte de mobilier, decoraţiuni, electronice, electrocasnice sau servicii de turism. 

Dacă îţi pui întrebări referitoare la costuri, află că tichetele cadou sunt deductibile fiscal şi sunt scutite de contribuţiile patronale şi salariale, atunci când valoarea tichetelor este în cuantum de 150 de lei pentru fiecare persoană şi sunt acordate cu ocazia Paştelui, Crăciunului, zilelor de 1 Iunie şi 8 Martie sau a sărbătorilor similare altor culte religioase. Prin faptul că sunt socotite drept cheltuieli sociale, tichetele cadou sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, până la 5% din fondul de salarii brut anual.

 

Mai mult, tichetele cadou pot fi scutite de impozit în limita sumei de 150 lei, atât pentru angajaţi, cât şi pentru copiii minori ai acestora. Astfel, pentru un salariat cu doi copii minori, acesta poate primi 150 de lei aferenţi lui şi alţi 150 de lei pentru fiecare copil, ceea ce face ca acesta să poată primi tichete cadou în valoare de 450 de lei, pentru care compania va avea scutiri de impozit, contribuţii sociale şi patronale. Similar, un soţ şi o soţie care lucrează la aceeaşi companie şi au un copil minor pot primi tichete cadou în valoare de 600 de lei: 150 de lei pentru fiecare adult (300 de lei) şi 150 de lei pe care îi va primi fiecare adult pentru copil (300 de lei). În cazul în care familia ar avea doi copii, tichetele cadou ar putea fi în valoare de 900 de lei. 

 

Un alt avantaj este simplificarea logistică pe care  tichetul Cadhoc o oferă. Nu mai este nevoie să aloci timp căutând, cumpărând, sortând, împachetând şi distribuind cadourile. Astfel, tichetul cadou oferă garanţia acordarii unui cadou potrivit, aşteptat şi simplu de gestionat, fără să neglijeze efectul de surpriză, care este obţinut prin posibilitatea inscripţionării tichetului cu un mesaj de felicitare sau mulţumire, cu numele angajatului şi logo-ul companiei. 

 

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner România, face parte din Grupul Up, un grup internaţional şi solid. Este prezent în 17 ţări şi are o experienţă de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse și servicii pentru motivarea, fidelizarea angajaţilor, recompensarea şi stimularea vânzărilor, precum şi instrumente pentru susţinerea programelor şi proiectelor sociale.

 

Intră AICI şi comandă de Crăciun tichete cadou pentru salariaţii tăi!

Între 23 noiembrie - 23 decembrie 2016 poţi câştiga unul dintre cele 10 premii în Tichete Cadou în valoare de 600 de lei fiecare.

(P)

 

 

3272 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro