Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  23 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Fără nici un ban de la bugetul de stat, investițiile se țin lanț în Lunca Ilvei!

29/08/2015 13:46:07  
Administrația publică din comuna Lunca Ilvei, condusă de primarul Flaviu Lupșan, derulează trei proiecte de investiții ce vor fi finalizate până în luna septembrie. Trotuare și rigole, teren de sport, piață agroalimentară, toate sunt făcute pe bani de la bugetul local!

Primul obiectiv de investiții este amenajarea trotuarelor și rigolelor din zona centrală pe o distanță de 1,8 km. Acest proiect necesar comunității oferă un mai bun acces cetățenilor comunei către centrul localității și sporește gradul de siguranță din zonă. De asemenea, acest proiect era necesar pentru aspectul zonei centrale și pentru turiștii care ajung în zonă, așa cum declară Flaviu Lupșan, primarul comunei.

Locuitorii din Lunca Ilvei vor avea la dispoziție începând cu luna septembrie și un teren de sport dotat cu înveliș sintetic, investiție ce se încadrează în planul de modernizare al comunei.

Nu în ultimul rând, se lucrează intens pentru finalizarea pieței agroalimentare, proiect de interes atât pentru producătorii locali cât și pentru comercianții ce ajung în zonă.

Comuna Lunca Ilvei a intrat într-un amplu proces de modernizare început în urmă cu câțiva ani, care a cuprins un număr mare de obiective de investiții precum construcția centrului de informare turistică, o creșă, o sală de sport, două blocuri ANL.

 

4220 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro