Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  66 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FACEBOOK POLICE - Răspuns de consilier parlamentar: Ești cumva un băgător de seamă...

11/04/2016 17:46:15 BISTRIȚEL  
Parlamentarii au facilitatea de a împărți greutățile unui mandat de parlamentar (hai, sictir!) cu consilieri personali pe care îi angajează direct la Parlamentul României. Pentru asta, consilierii sunt plătiți din bani publici, iar atribuțiile variază de la a face cafele pe la partid și până la a reprezenta deputatul în relația cu cetățenii.

Aceasta din urmă, în funcție de capacitatea fiecărui consilier în parte. Sunt deja notorii angajările membrilor de familie de către parlamentarii români, așa ca o formă de suplimentare a veniturilor, dar ceea ce se întâmplă la Bistrița este chiar mai jenant.

Întâmplător, uitându-mă pe Facebook și trecând peste comentariile unui parlamentar bistrițean (și candidat la o funcție de primar al municipiului) am surprins o conversație între un cetățean  (nu prea mulțumit de prestația clasei politice - în general ) și un consilier personal al deputatului de Bistrița-Năsăud – Stelian Dolha – pe numele său.

Dincolo de cuvintele fără prea mare onoare ale cetățeanului, intervine consilierul personal (fără să îi fi cerut cineva) și îi scrie cu foarte multă obrăznicie:

„Ești cumva vreun băgător de seamă care nu are ce face în viața asta decât să posteze pe paginile altor oameni micile frustrări adunate pe șosele europene?”

Stimate domnule deputat și nu prea stimate consilier, cred că banii pe care Parlamentul României îi plătește zilnic ar fi putut fi investiți în câteva cursuri de vorbit în public, de mediat relația cu publicul și poate într-un curs special „7 ani de acasă”. Înțeleg că ești plătit din bani publici să nu faci nimic și să lași comentarii pe Facebook, dar dacă asta este menirea ta în viață, ai măcar decența să nu jignești cetățenii și să-ți permiți să fii ironic, chiar mojic. În caz că toate informațiile ți le iei de la colegii de partid și de pe Facebook, te informez că există foarte mulți români pe șoselele din Europa și majoritatea frustrați că țara lor merge cum merge, că deputați ca cel pe care îl reprezinți în patru ani de mandat și-a dat mult cu părerea, dar nu a avut nici măcar o inițiativă legislativă cu efect pozitiv asupra județului Bistrița-Năsăud. Frustrați că li s-au promis depozite agroalimentare și centre de colectare și s-au ales cu nimic.

Cred că acest tip de atitudine ne dovedește că dincolo de fețele de mielușei cuminți ale multor oameni din politică stau oameni ca cel mai sus amintit care abia așteaptă să mai prindă patru ani de mandat în care să-și „facă plinul”.

Îmi pare rău să o spun, dar România se află în starea în care se află și din cauza unor consilieri ca cel mai sus amintit. Mai bine ai învăța să faci o cafea bună decât să stai pe Facebook și să debitezi prostii.

5128 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro