Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  52 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Emoții mari în PNL: Listele pentru parlamentare ar putea fi invalidate!

02/11/2016 10:08:12 Raluca NECHITI  
Judecătorii Tribunalului Bistrița-Năsăud au amânat pronunțarea în dosarele în care reprezentanții Partidului Mișcarea Populară au contestat listele Partidului Național Liberal, depuse pentru Parlament. Dacă plângerile celor de la PMP sunt acceptate, liberalii ar putea ieși din cursa electorală.

Plângerile la legea electorală s-au înmulțit!

Dacă ieri pe rolul instanțelor erau înregistrate zece plângeri la legea electorală, până la închiderea programului încă o contestație a fost depusă la Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Judecătorii bistrițeni au reușit până acum să soluționeze o singură plângere, pe care au respins-o deoarece a fost tardiv înregistrată.

Alte trei dosare în care listele Partidul Național Liberal și listele depuse de Uniunea Salvați România au fost contestate de Partidul Mișcarea Populară și respectiv de Partidul Ecologist Român vor primi astăzi o soluție.

Listele celor de la PNL au fost contestate și de Partidul Alternativa Civică, Atitudine, Solidaritate, Acțiune, ieri însă, judecătorii care au analizat contestațiile depuse de PMP împotriva PNL și de PER împotriva USL au amânat însă luarea unei decizii.

Liderii Partidul Național Liberal așteaptă deocamdată decizia Tribunalului Bistrița-Năsăud înainte de a face comentarii pe această temă.

În contestația pe care cei de la Partidul Mișcarea Populară au depus-o la Tribunalul Bistrița-Năsăud se arată că listele depuse de PNL Bistrița-Năsăud pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie nu ar fi conforme legii electorale și că semnăturile președintelui Alina Georghiu din unele dosare de candidați nu ar fi cele în original așa cum cere legea, ci ar fi scanate.

Partidul Mișcarea Populară a depus împotriva listelor depuse de PNL două plângeri, care urmează să fie analizate astăzi pe fond și după-amiază judecătorii să se pronunțe asupra contestațiilor.

Dacă magistrații bistrițeni dau dreptate celor de la PMP, listele depuse de liberali pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie ar putea fi invalidate ceea ce ar însemna ieşirea din cursa electorală.

Majoritatea partidelor au făcut schimbări pe ultima sută de metri în listele electorale deoarece nu au respectat legislația electorală care prevedea că pe liste trebuie să existe și tineri și femei.

Cu o situație de genul acesta s-au confruntat și liberalii, la Senat, în varianta inițială a listei depuse neexistând nominalizată nici o femeie, așa cum cere legislația electorală.

Liberalii au fost nevoiți să facă modificări, pe ultima sută de metri, în ultima zi de depunere a candidaturilor, introducând-o pe Claudia Pui în locul lui Mihai Mureșan, pe locul III pe listă după Ioan Turc și Dorin Dobra.

5014 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro