Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  54 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



EDITORIAL: Stelian Dolha, această lebădă... mută a politicii locale

12/01/2016 17:32:43 Claudia ANDRON  
Mă gândesc că atunci când convoci o conferință de presă ai ceva de transmis patriei. Ceva important, inedit, iei atitudine, anunți un proiect, o măsură, ceva. Dar să faci o conferință de presă să transmiți județului că primarul Bistriței face investiții păguboase e total aiurea. Să mori tu, Dolha?! Așa face?! N-am știut...Noroc că ne-ai luminat...

De ceva vreme constat că Stelian Dolha, co-președinte al PNL sau, mă rog, unic președinte după ce Ioan Oltean a dispărut în ceața DNA, este disperat să transmită mesaje nației prin presă. Noi, ca niște jurnaliști serioși ce suntem, îl tot luăm în serios atunci când anunță o conferință de presă. Ne gândim că sigur are omul ceva important de transmis pentru țară, să nu ratăm, să fie bistrițenii informați. Și constat tot mai des că ne tot pierdem timpul cu Dolha. N-are nimic important de zis, dar se agită, deschide gura și nu iese nimic. E ca o lebădă mută. Îmbrăcat frumos, la costum, vorbește și, culmea, nu zice nimic.

E fanul atacurilor personale la nu contează cine (mai mare ca el să fie să sară sus, la gât), dar nu îl văd venind cu vreun proiect politic major măcar pentru PNL – un partid dezbinat și dezorientat rău după căderea lui Ioan Oltean. Deși are față blajină (seamănă cu o lebădă, nu vi se pare?), Dolha e fanul conflictelor pe care le întreține cu zâmbetul pe buze. Zâmbește și-și dă pe la gioale cu Dorin Dobra, Ioan Turc și chiar Ioan Oltean. Îi place să bage rahat în ventilator și apoi să stea să privească spectacolul, să întrețină găști și gășcuțe în PNL.

Aud astăzi că după dispariția lui Oltean, Dolha a cam uitat că există o jumătate de PNL din care face parte fostul PD-L (o formațiune cu rezultate extrem de bune în politica locală comparativ cu PNL) și încearcă să impună cu înverșunare pe orice listă liberali. Bine. El nu vede nici că nu are pe cine, cei care ar mai fi sunt în conflict cu el.  Dar, mă rog, presupunând că ar avea ași în mânecă, el se crede acum Ioan Oltean și crede că are și chestii importante de zis.

Ca orice copie, e doar o imitație palidă și agitată a originalului. Nu-i iese. Copiază, de exemplu, moda conferințelor de presă lansată de Ioan Oltean, care nu rata nicio săptămână. Ideea nu e rea, dar nu o știe duce până la capăt. Dacă faci conferință de presă, zi-i presei și nației ceva important, să merite măcar timpul alocat prezenței acolo sau citirii a ceea ce ai zis. Dar să faci conferință de presă să ne spui că Ovidiu Crețu face „investiții păguboase”, să te hlizești de mere și struți și că avem pârtia mai lungă, am o surpriză: Ăstea s-au spus, domnule om politic! Sunt teme abordate de presă de zile, săptămâni, ani.

Nu o fi primarul Crețu cel mai bun primar, dar nici nu ești tu, Dolha, în măsură să comentezi prestația lui. Că mă întreb, ce te recomandă? Vocea și talentul?! Atââââtttt?! Realizări, proiecte de anvergură inițiate și duse până la capăt, ceva...?! Ai ajuns om politic că ai prins un context favorabil și i-ai dus valiza lui Țintean la momentul potrivit, dar nu ai știut să profiți de șansa oferită și îți bați joc de ea mai departe, cu maxim talent. Politica nu înseamnă, din punctul meu de vedere, doar lătrat și lupte politice. Noi, fraierii ăștia de electori, vă alegem să faceți reguli care să ne facă viața mai bună. Dacă vii și-mi zici că ai făcut conferință de presă să faci mișto de struți, de mere și de pârtie, lasă-ne! Cu asta ne ocupăm noi. Tu caută o soluție mai bună pentru Bistrița. Un primar mai bun decât Crețu și un proiect care să ne facă viața mai faină în Bistrița. Uite, sunt generoasă, îți dau o temă: de asistații sociali și problemele pe care le fac ai auzit?! Ai vreo propunere?! Ascultăm cu interes.

Acestea fiind spuse, anunț public că reporterii Bistrițeanul.ro nu vor mai participa la conferințele de presă PNL dacă nu ni se prezintă la anunțarea conferinței și lista de subiecte abordate. Dacă la 1, 2 și 3 sunt atacuri și mișto-uri, nu venim! Și când vrem să aflăm opinia voastră referitor la ceva (prea puțin probabil) vă sunăm noi. Bine?!

5126 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro