Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  47 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



EDITORIAL: Marți scot gunoiul la poartă. Doamne ferește să nu-l ridice!

18/08/2016 19:54:46 Claudia ANDRON  
Chiar nu mă miră deznodământul colectării gunoiului cu Vitalia. Era previzibil. Am spus de la început că nu erau pregătiți. Au venit, nu aveau cu ce, nu aveau cu cine, așa că nu aveau cum. Mă miră însă că nimeni nu a prevăzut o clauză prin care să ‎nu ne lase ăștia cu gunoiul în drum. Și eu în gunoi nu stau. Și nici nu știu cum să fac mai puțin.

Nu am avut încredere în Vitalia de la început. Ca tot ziaristul, am căutat să văd ce recomandări au, unde au ‎mai făcut curățenie, ce performanțe au. Am dat de ceva scandaluri pe la Ploiești, dar de laude și mulțumiri pentru calitatea serviciilor prestate - ioc! Buuun! Și au venit la Bistrița. Nu aveau mașini marii câștigători ai licitației. Deci nu aveau cu ce. Nici cu cine. Muncitori au luat de la Urbana, firma locală care pierduse licitația în fața prețului derizoriu aruncat de Vitalia. Șefi care să coordoneze și organizeze activitatea firmei?! S-a improvizat cu șomerii disponibili, fără a conta la numirea lor experiența în domeniu. Unul sensibil. Cu gunoaiele și organizarea transportului nu te joci.

Și acum, sincer: vă mai miră deznodămantul de astăzi?! ‎Păi firma asta nu avea CU CE, CU CINE, așa că e la mintea oricui că NU AVEA CUM!

În doi ani, cât a durat contractul lor, au cerut de mai multe ori majorarea tarifului și o singură dată au obținut aprobarea măririi tarifului chiar peste prețul oferit în licitație de următorii ofertanți. Deci și negustori necinstiți. Despre asta am mai scris AICI - Vitalia cui v-a înființat, licitațiile vieții și ADI-ul care ține cu ursul, nu cu bistrițenii. Rămâne perfect valabil și astăzi!

Bun! Așadar, personal nu mă miră că s-a ajuns aici. Dar, mă miră și mă revoltă că trăim astăzi cu amenințarea că oricând putem rămâne cu munți de gunoaie între blocuri, cu pubela plină în fața casei. De ce?! Cu ce sunt eu vinovată?! Sunt un cetățean bun. Mă duc la vot, dacă nu a ieșit candidatul mă supun majorității fără să comentez. Plătesc taxe și impozite cât cereți. Plătesc gunoiul. Și astăzi face apel primarul la înțelegerea mea de cetățean, să fac mai puțin gunoi, să nu fac situația mai dezastruoasă decât e! (Ovidiu Crețu avertizează bistrițenii să arunce gunoiul cu moderație!)

Aoleuuuuuu! Salvarea e tot la noi?! Și ce ne facem că, o spun cu mâna pe inimă, nu știu cum să produc mai puțin gunoi. Nu arunc nimic din ce nu e de aruncat la gunoi. Să împachetez gunoiul?! În câte?! În patru, în opt, cum?! Cum să fac să salvez municipiul?! Nu mă pricep, sincer! Aaaaaaaa, și nici nu vreau. Știți de ce?! Că sunt alții aleși și plătiți să găsească soluții. Dacă nu au găsit din timp un articol în contract care să nu permită Vitalia să ne lase cu gunoiul în drum, să-și asume furia bistrițenilor și gunoiul.

Marți scot tomberonul la poartă, cum fac de 21 de ani. Nu exagerez, promit că nu arunc nimic din ce-mi folosește și compactez la mare artă. Doamne ferește să nu vină mașina de gunoi să-l ridice! Eu înconjurată de gunoaie nu stau și nici nu vreau să învăț să trăiesc așa!

Vitalia cui v-o făcut, v-o trimis și v-o permis să strângeți gunoiul în Bistrița-Năsăud când nu aveați cu ce, cu cine și cum!‎

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro