Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  64 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Duuu-te la Steaua, Lucică duuu-te la Steaua!

07/02/2014 13:08:01 Adrian LINCA  
Lucian Sănmărtean mai are de recuperat niște bani de la Vaslui și n-ar da pasărea de aur din Moldova pe o cioară vopsită în Ghencea. Aș putea să-l înțeleg. Are 34 de ani și ar aduna cât poate de mult ca să trăiască liniștit tot restul vieții, el și familia lui. În orice altă meserie, aș face la fel. Dar la fotbal nu-i așa, mai ales în cazul lui.

E dator suporterilor, mai ales acelora care l-au considerat mereu cel mai bun fotbalist din România ultimului deceniu, așa cum l-am văzut și eu întotdeauna. Pe mine și pe mulți alții ca mine ne cam lasă neterminați, ca să zic așa. Ne-a cam sedus și ne-a abandonat. Niciodată nu ne-a satisfăcut pe deplin, la niciuna dintre echipele la care a jucat.

La Gloria a fost fascinant într-un sezon de prin 2000, când marca meci de meci și câștiga jocurile de unul singur. Dar când să ne bucurăm de-adevăratelea de valoarea lui a plecat în Grecia. De acolo veneau vești că joacă bine, dar aveam doar frânturi de imagini cu el în tricou de campion. Apoi, la Utrecht, l-am văzut doar în montajele de pe net, fabulos, însă doar în fereastra mică și neclară de pe desktop. A revenit la Gloria și n-a dat tot ce putea, era și normal, cu retrogradul de Halagian pe bancă. De-abia la Vaslui ne-a arătat ce poate de-adevăratelea, însă doar de-a lungul unui sezon cu Wesley și Adailton lângă el. La națională, nu mai vorbesc, ne-a dat pe sub nas doar un singur meci adevărat, cu Bosnia, dacă nu mă-nșel.

De-aia zic, Lucian Sănmărtean are datorii mari către cei care l-au admirat și lăudat de-a lungul timpului, suporteri, oameni de fotbal, ziariști. Toți ăștia au contribuit din greu la imaginea lui, care îl face acum atât de căutat și de bine răsplătit financiar.

Repet, sigur că banu-i important, aproape decisiv. Dar de data asta aș îndrăzni să-i sugerez bistrițeanului nostru să uite de buzunar. A strâns mult în ultimii ani, și cred că nu mălaiul îi lipsește. El mai are nevoie de o confirmare pe terenul de fotbal, nu în extrasul de cont. Pe gazon are datorii, nu în bancă.

 E adevărat, e riscant,  se întâmplă des ca unii să nu simtă bine momentul retragerii și să se facă de râs. Dar e la fel de real că fără un pic de cohones în plus nu faci nimic măreț în viață. Lucian Sănmărtean are nevoie în aceste momente de o ambiție maximă ca să treacă toate restanțele pe care le are în lumea fotbalului românesc. Și să demonstreze că e un fotbalist uriaș, nu unul de telenovelă, umflat de presă în fiecare perioadă de transferuri.

Așa că, Lucică, du-te la Steaua! Nu mai sta pe gânduri, du-te la Steaua!

4386 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro