Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  11 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Drumarii au avut nevoie de peste 250 de tone de material antiderapant pentru a face față ninsorii din weekend

14/11/2016 09:06:47  
Ninsoarea care s-a abătut asupra județului Bistrița-Năsăud în acest weekend a cam dat bătăi de cap drumarilor, care au apelat la rezervele de sare și nisip pentru a menține drumul curat. Peste 250 de tone de material antiderapant s-au utilizat într-o zi și jumătate.

Încă de sâmbătă spre duminică, utilajele de deszăpezire au acționat pe raza județului Bistrița-Năsăud pentru curățarea drumurilor naționale și județene. Cu 11 utilaje de deszăpezire s-a acționat pe drumurile naționale (DN 17, DN 17C, DN 17D și DN 15A) și cu 13 utilaje pe drumurile județene.

În total, drumarii au folosit peste 250 de tone de material antiderapant, compus din sare și nisip, pentru a menține drumurile curate. Pe drumurile naționale s-au folosit 160 de tone de material antiderapant, iar pe cele județene 100.

Potrivit C.J.S.U. Bistrița-Năsăud, pe drumurile din județul nostru nu s-au întâlnit situații în care persoane sau autovehicule să rămână blocate.

„Recomandăm urmărirea permanentă a informărilor meteorologice și pregătirea autoturismelor pentru circulația în condiții de iarnă. În situația în care rămâneți blocați între localități sau în zone greu accesibile, apelați numărul de urgență unic 112. C.J.S.U. recomandă cetățenilor ca, în perioada în care se manifestă fenomele meteo prognozate, să nu treacă prin dreptul clădirilor aflate în construcție sau care prezintă elemente constructive ce pot fi smulse de vânt, panourile publicitare sau copacilor. Sfătuim cetățenii să nu-și parcheze autovehiculele în astfel de zone și să-și închidă bine ușile, geamurile și orificiile pentru ventilație de la locuințe și anexe gospodărești. De asemenea, să nu atingă firele căzute la pământ și să asigure elementele de construcție”, recomandă reprezentanții C.J.S.U.

UPDATE:

Cititorii Bistrițeanul.ro atrag atenția asupra faptului că unele drumuri județene nu sunt deszăpezite, circulându-se foarte greu. O astfel de situație este întâlnită pe DJ 172 (Ilva Mică - Lunca Ilvei), unde în cursul acestei dimineți nu a fost văzut niciun utilaj de deszăpezire. Carosabilul este acoperit de zăpadă și polei.

 

 

3708 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro