Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  40 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Dragnea: drumul spre Cormaia este bine realizat, e construit prin PNDL, singurul program pe care guvernul nu l-a putut opri!

26/05/2016 18:01:29 Raluca NECHITI  
Bistrița-Năsăud a beneficiat de numeroase investiții prin PNDL, iar timp de două zile, cât Liviu Dragnea s-a aflat în județul nostru (el fiind inițiatorul acestui program) a vizitat mai multe obiective de investiții realizate cu acești bani. Astăzi a ajuns la Cormaia unde lucrările la drum sunt aproape de finalizare...

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale spune că investiția de la Cormaia este bine realizată... „Banii sunt proveniți prin Programul Național de Dezvoltare Locală, este vorba de o sumă de 9.700.000, s-a adjudecat la 8.250.000", a explicat primarul orașului Sîngeorz-Băi, Roland Venig.

Constructorul drumului, patronul firmei Frasinul, Traian Larionesei a ținut să precizeze că acesta a fost cel mai bun program care a existat vreodată și care a funcționat. O adevărată gură de oxigen pentru firme, constructorii ei reușind să-și încaseze banii în măsura în care au finalizat lucrările. Nu am mai derulat lucrări mai clare din punct de vedere al încasărilor - să muncești să ți se dea banii, a fost totul foarte, foarte clar", a mai completat Traian Larionesei.

„Am făcut programul de 12 miliarde, valoare totală. Toate proiectele au fost prinse în program cu valoarea totală a proiectului până la finalizare. Contractele sunt făcute cu primăriile în așa fel încât niciun guvern nu le poate opri. Finanțarea este stabilită, nu am folosit procedura de rambursare așa cum propuneau niște funcționari și decontare directă. Aici este primul venit primul servit, dacă constructorul a fost harnic, muncește, trimite facturile își și primește banii. Anul acesta este singurul program care funcționează în România, altceva nu mai funcționează...", a spus Liviu Dragnea în timpul vizitei pe drumul de la Cormaia aflat în construcție, drum care va fi inaugurat pe 15 iunie.

„Este lucrat foarte bine, bravo, felicitări! Sunt mulțumit de calitatea lucrărilor și chiar eram curios să văd dacă au fost făcute gabioane, pentru că apărarea de mal este fundamentală, este esențială aici. Dacă nu faci apărarea de mal, în timp se sapă și se surpă drumul... E un drum important. Să sperăm că Daniel Suciu va ajunge primar și planul lui, pe care îl sprijinim, e să facă din Sîngeorz una dintre cele mai frumoase localități. El a și anunțat astăzi că intră în competiție cu Becleanul, vrea să aibă un oraș mai frumos decât Beclean", a mai spus Liviu Dragea, venit special la Sîngeorz-Băi pentru a-l susține pe Daniel Suciu la primăria orașului.

Programul acesta a ajutat foarte mult firmele mici și mijlocii pentru că gândiți-vă că în 2015 au fost 20.000 de miliarde de lei vechi care au intrat în firmele românești. Anul acesta 30.000 de miliarde. Oamenii lucrează și acum sigur că vor alte proiecte noi numai că ușa e închisă la Guvern. Șanse să fie continuat acest proiect sunt numai după ce venim noi (n.n la guvernare). Am văzut că de două luni deja au început să spună că nu mai sunt bani... Nu știu de ce nu îi mai găsesc pentru că de ascuns nu i-a ascuns nimeni(...)  Am inițiat acest program de dezvoltare locală, cu sprijinul lui Victor Ponta și este cel mai curajos program care a fost făcut vreodată și este singurul din păcate care funcționează și astăzi. Nu mai există program de investiții publice în România care să funcţioneze din plin. Acest guvern de tehnocrați a vrut să oprească acest proiect, însă nu au reușit... Sunt 3000 de șantiere pe care se lucrează din plin”, a mai spus Liviu Dragnea. 

4511 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro