Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  46 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Dragi locuitori ai județului Bistrița-Năsăud

09/12/2016 15:13:42  
Duminică ne alegem parlamentarii, fiind un moment important al vieții noastre civice. Nu numai în campania electorală, ci și în afara ei am fost unul care am mers din localitate în localitate și cred că înțeleg bine problemele oamenilor și viața lor.

Sunt unul care activez în mediul privat din 1990 și aș face orice pentru oricare contribuabil, pentru ca viața lui economică să fie mai ușoară, mai predictibilă, iar povara fiscală să-i fie cât mai ușoară. Pentru a avea creștere economică trebuie să producem de calitate și să creem condiții pentru fiecare român care are inițiativă și inspiraţie. Ei trebuie sprijiniți. În felul acesta vom avea bani pentru salarii bune și pensii decente. Altfel, lozincile vor rămâne lozinci din patru în patru ani.

Mă duc în Parlamentul României cu gândul că experiența dobândită mă va ajuta să fac câteva legi bune. Mulți tineri nu pot înființa o companie la terminarea studiilor, mulți copii din mediul rural în loc să fie pregătiți pentru o meserie, rămân pe lângă gospodăria părinților, dar fără a performa în vreun fel. Școala va trebui să pregătească tinerii pentru viață, să-i învețe o meserie.

Voi milita pentru simplificarea regulilor de accesare a fondurilor europene de către români în scopul capitalizării firmelor, micilor întreprinzători din mediul rural cât şi urban.

Un alt lucru pe care mi-l doresc este legat de județul nostru. Cred că am ajuns cu toții la o maturitate politică în așa fel încât toți parlamentarii județului să cădem de acord pe susținerea realizării unor obiective ale județului. Toți vrem drumuri bune, școli moderne și spitale puse la punct. Indiferent cine va guverna, putem să dăm un mesaj clar Guvernului și să aducem finanțări pentru județ pe criterii obiective și susținute de toți.

Ceea ce depinde de mine voi face. De asemenea, voi rămâne un cetățean onest, care își tine cuvântul dat și care își va dedica timpul și de această dată interesului public. 

Cu încrederea reciprocă pe care o avem unii în alţii, vă aştept duminică la vot!

 

Candidat ALDE pentru Camera Deputatilor, Ioan Ţintean

 

Dragi locuitori ai județului Bistrița-Năsăud,

 

Am decis să candidez la aceste alegeri și o fac pentru prima dată. Nu mi-a fost ușor să iau această decizie, eu fiind unul care am zeci de ani de activitate culturală, iar acolo lucrurile sunt pașnice. În toată această campanie, m-am întâlnit și reîntâlnit cu mulți bistrițeni, cu oamenii satelor și am înțeles bine că așteptările lor sunt legate de o reprezentare cinstită a celor care vor decide pentru ei. M-am bucurat pentru că eu nu pot să promit lucruri pe care nu pot să le fac. Promisiunea mea este legată de cinste, responsabilitate și respect.

Activitatea mea mi-a dat prilejul să fiu mereu în mijlocul oamenilor de la țară. Îi cunosc și ce-mi doresc cel mai mult este să reconstruim civilizația rurală, satul românesc. 50% dintre români locuiesc în acest spațiu. Îmi doresc ca programele de finanțare să fie îndreptate cu precădere spre aceste locuri care nu au șansa marilor orașe. Copiii din mediul rural au nevoie de condiții mai bune pentru a se califica și a se pregăti pentru viață.  Cred că un program prelungit în care să fie inclusă o masă sănătoasă și efectuarea temelor ar fi o măsură foarte curajoasă, dar cu mari beneficii pe termen lung. 

Voi activa și în comisia pentru cultură. România va fi frumoasă dacă vom avea grijă de cultura noastră, de menținerea tradiției culturale, de conservarea tradițiilor sătești. Tot prin cultură s-au ridicat marile noastre orașe, iar exemplele sunt la noi în Transilvania. 

Sunt convins că dacă vom avea un Parlament cu oameni cinstiți și corecți, care să lucreze bine pe domeniile lor, România va merge pe drumul drept. Nu e nevoie decât de bună credință și de oameni harnici care să lucreze pentru județul nostru și pentru țară.

Cu încrederea reciprocă pe care o avem unii în alţii, vă aştept duminică la vot!

 

Candidat ALDE pentru Senat, Ioan Simionca

 

(P)

3096 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro