Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Dorin Dobra (aproape) comunică cu divinitatea

15/11/2016 16:13:21 BISTRIȚEL  
În plină campanie electorală, Dorin Dobra, actual senator (PNL) și candidat pentru un nou mandat, are șanse mari să își atingă scopul. Nu că am fi analizat sondaje sau posibile voturi, dar (aproape) are alături de el... divinitatea. Primele semne i s-au arătat sâmbătă și au legătură cu ... accidentul de pe A2.

La începutul lunii noiembrie a avut loc cel mai grav accident de circulație produs vreodată pe o autostradă din România, accident soldat cu patru morți, zeci de persoane rănite și zeci de mașini avariate în lanț.

Pentru unii, această tragedie a fost motiv de mobilizare, motiv de analize concrete și de a lua măsuri. Pentru alții, a fost pur și simplu o ocazie de manifestare a inteligenței și de a face publice concluzii scoase din puțul gândirii. În această situație s-a aflat și senatorul PNL Dorin Dobra, care ne informează pe Facebook într-un mod cât se poate de nonșalant că (aproape) comunică cu divinitatea.

Iată postarea:

„Trei semne aproape divine după accidentul în lanț de pe autostradă

Puterea de a înțelege lucrurile la alt nivel e una din calitățile mari ale unui popor atent la semnificații. Sunt convins că românii au tras următoarele concluzii din nefericitul, chiar tragicul, eveniment rutier de săptămâna trecută:
1. În țara în care circulatul pe drumurile publice cu farurile de ceață fără rost e un sport național, cel mai mare carambol s-a datorat tocmai nefolosirii acestora, în unul din puținele momente în care chiar aveau rost – asta înseamnă că degeaba suntem bufoni fără rost, dacă ratăm momentele în care, prin excepție, ar trebui să ne comportăm normal;
2. În țara în care circulatul pe banda din stânga în mod nepermis și abuziv e din nou meteahnă generalizată, se demonstrează până la urmă, că asta poate duce la moarte, din nefericire a celor ce chiar trebuiau să o folosească la depășire, nu a competentului ce o folosea abuziv – asta înseamnă că degeaba suntem bizoni, dacă asta îi afectează doar pe alții, neînvățând nimic nici acum;
3. În țara în care instructorii auto sunt orice altceva decât instructori, la originea accidentului a stat tocmai un astfel de instructor care a dovedit că habar nu are de regulile pe care, culmea, trebuie să le predea. Mai mult, competentul ne și explica motivul pentru care se afla acolo: depășea cu 30 km la oră o presupusă altă mașină care trebuie să fi avut cel mult 20 km la oră – asta chiar spune multe despre cei care își spun instructori auto!
La urmă, oricât ar suna de jignitoare concluziile ce le-a tras desigur tot poporul român conducător auto, ar merita să privim cu atenție învățăturile tragediei de săptămâna trecută și să recunoaștem cu toții că, nu doar corupția ucide ci și prostia și abuzurile în trafic.”

Așadar avem un mare înțelept și trei semne divine, dacă e să ne luăm după domnul senator: prostia, abuzurile în trafic și... corupția. Cea din urmă vine „cu siguranță” de la divinitate, mai ales că, fiind un popor care debordează de corectitudine, ne-a binecuvântat Dumnezeu cu politicieni pe măsură.

3791 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro