Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  27 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Domnule prefect, domnule primar, iertați-ne, vă rugăm! Nu mai facem!

23/03/2018 13:03:27 BISTRIȚEL  
Acolo unde minunile se întâmplă, trebuie să fim deschiși, să le vedem, să le aceptăm, să mulțumim divinității pentru conducătorii minunați cu care ne-a binecuvântat. Ne-au făcut pârtie, ne-au dat și zăpadă să ne săturăm și să nu mai tot comentăm aiurea pe margini.

În preajma sfintelor sărbători de Paște, într-un peisaj de basm demn de un Crăciun de poveste, ne-au cuprins regretele. Cine-o mai face miștouri de Pârtia Cocoș și de mini era glaciară anunțată de prefectul Ovidiu Frenț, ca noi să pățească.

Ne-a făcut primarul Ovidiu Crețu pârtie cu nocturnă, împreună cu prefectul au prorocit mini-era glaciară, și uite ce minuni trăim! Ce oameni, ce viziune și ce popor au nimerit acești conducători.

Dar nu toți suntem nerecunoscători și orbi în fața minunilor pe care le trăim. Uite, astăzi ne cerem scuze și mulțumim. Pentru tot. Pentru pârtie, pentru zăpadă, pentru struți și promitem să o lăsăm mai moale cu miștourile că uite, ne cad minunile în cap de nu mai putem circula pe drum de ele.

Și, ca tot românul, dacă se poate, acum am mai avea o mică rugăminte. Nu puteți face să ningă tot așa de fain și cu bani să acoperim găurile? Întâi, pe ălea din asfalt. Nu cerem nici măcar să deschideți pârtia dacă ați închis sezonul. Că oameni suntem și înțelegem că minunile au limitele lor.

Mulțumim pentru zăpadă și dacă puteți rezolva să ningă cu bani pentru binele poporului, promitem că nu mai cârcotim veci!

2979 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro