Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  44 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Domniţele Bistriţei la sfat

21/06/2012 19:45:42 Ioana BRADEA  
Pe terasa umbroasă a Forumului German din Bistriţa, cele 8 domniţe care au fost selectate să reprezinte spiritul medieval bistriţean s-au întâlnit astăzi pentru primele repetiţii. La preselecţie au sosit şi două dintre Domniţele Bistriţei care au cucerit acest titlu în anii trecuţi: AnaMaria Greabu şi Alexandra Runcan.

În afara unui minim talent actoricesc şi a unei prezentări cât mai originale, domniţele au de pregătit şi un moment artistic: un dans medieval de grup. Prin urmare, după preselecţia desfăşurată în această seară vor urma câteva repetiţii şi sesiuni de pregătire: tinerele domniţe vor fi iniţiate în specificul unor serbări medievale şi vor învăţa paşii dansurilor din alte vremuri.

Nu este vorba despre un clasic concurs de Miss, fetele nu au drept probă defilarea în costume de baie, deci listele de participare sunt încă deschise: domniţele care doresc să se înscrie şi în zilele următoare la concurs – pot s-o facă liniştite.

Este vorba de câteva probe simple, mai important decât concursul în sine e atitudinea şi spiritul medieval sau motivaţia domniţelor” a mărturisit pentru Bistriţeanul.ro Alina Taloş, coordonatoarea momentelor de dansuri medievale în cadrul  Serbărilor Bistriţei Medievale. 

Florin Săsărman, preşedintele Asociaţiei Bistriţa Medievală şi maestrul de ceremonii al acestor serbări a precizat că vor exista şi probe surpriză din partea juriului pentru tinerele domniţe. 

Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul www.bistritamedievala.ro.

5652 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro