Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  63 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015De Zilele Năsăudului, Cristi Minculescu urcă pe scenă cu IRIS! Și folclorul e reprezentat de nume mari!

19/05/2015 09:30:35 Felicia SZUCS  
Cristi Minculescu se va reuni cu foştii săi colegi din trupa Iris pentru un concert de zile mari la Năsăud, în 22 mai, la sărbătoarea orașului academicienilor. O zi mai devreme, De Ispas la Năsăud, folclorul va fi rege! Veta Biriş, Matilda Pascal Cojocăriţa, Cristian Pomohaci și Grupul Iza îi vor încânta pe năsăudeni și oaspeții lor!

Două zile și două nopți pline de evenimente și muzică pe toate gusturile! Așa se anunță sărbătoarea orașului Năsăud, programată pentru joi și vineri. Primarul Năsăudului, Mircea Romocea și echipa sa au pregătit un eveniment ca la carte, care debutează joi, 21 mai, la ora 10, cu un moment de cinstire a eroilor în Piața Centrală a orașului și se încheie vineri în noapte, după un foc de artificii, cu un regal al trupei Iris, într-o formulă de excepție care îl are ca vocalist pe Cristi Minculescu.

Zilele orașului sunt însă zile pline! Joi, 21 mai, de la ora 11.00, la Muzeul Grăniceresc sunt programate o expoziție de pictură și o lansare de carte de epigrame, iar de la 12.30, la Oficiul Poștal, se deschide o expoziție de pictură cu lucrări ale unor artiști din Țara Năsăudului. Iar pentru că joi este Ispasul, din Năsăud nu putea lipsi folclorul.

Pe stadionul din localitate are loc, cu începere de la ora 13.00, Gala folclorului românesc ”De Ispas la Năsăud”. Veta Biriș, Ana Munteanu, Gheorghe Gheorghe, Cornelia Căprariu Roman, Matilda Pascal Cojocărița, Grupul Iza și Paul Ananie, completați de Ansamblul folcloric profesionist Mureșul și artiștii Ansamblului Dor Românesc (Domnica Dologa, Ioan Dordoi, Mirela Petruș, Nicolae Cioancă, Anuţa Motofelea, Felix Gălan, Cristina Retegan, Ioachim Spân, Mărioara Dragotă, Veronica Bălan îi vor încânta pe năsăudeni.

Pentru că nu este doar o sărbătoare a orașului ci a unui întreg ținut, din spectacol nu lipsesc artiștii cunoscuți din Țara Năsăudului: Ana Strâmturean, Alina Ceuca, Cristina-Livia Scurtu, Bianca Pop, Paula Grigore, Marcel Avram, Oana Matei. Interpreții și ansamblurile de dansuri populare sunt acompaniați de orchestra ansamblului „Dor Românesc”, dirijori Ştefan Cigu şi Anghel Urs. ”De Ispas la Năsăud” va fi transmis în direct pe TVR3.

Sărbătoarea Năsăudului continuă vineri 22 mai. Astfel, de la ora 11, în sala de festivități a Primăriei Năsăud are loc un simpozion dedicat aniversării a 230 de ani de la înființarea școlii de subofițeri, moment urmat de celebrarea celor mai longevive cupluri din oraș - Nunta de aur 50+.

Pentru că Năsăudul înseamnă și Despărțământul ASTRA, tot vineri, de la ora 12.00, la Muzeul Grăniceresc Năsăudean reprezentanţii acestei organizații pentru minte și suflet se întâlnesc sub genericul „Flori de mai astriste năsăudene” – ediţia a IV-a, cu expoziţii de pictură şi artizanat, momente culturale, muzică folk şi populară.

Sărbătoarea Năsăudului nu putea fi completă fără o seară dedicată tineretului și celor cu spirit tânăr! Vineri, pe stadionul din oraș, de la ora 21.00, vor concerta Reea Cover Band, trupă ce are în componență un năsăudean, The Boulevard și Hara, iar după 3 ani în care nu au mai cântat în formula ce i-a consacrat, membrii trupei Iris vor urca pe scenă alături de Cristi Minculescu! Cei dornici de distracție până târziu în noapte vor avea parte, după focul de artificii programat spre miezul nopții de vineri, de un party cu DJ Horațiu!

4918 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro