Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  23 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



DE CRĂCIUN FII MAI BUN – Peste 100 de micuți îl așteaptă pe Moș Crăciun, care până acum i-a uitat

19/12/2016 20:50:01 Raluca NECHITI  
Am intrat în ultima săptămână a campaniei DE CRĂCIUN FII MAI BUN! Până acum am ajuns la zeci de familii, la sute de copii, dar continuăm! Am turat motoarele şi, cu noi ajutoare, am început să pregătim pachetele pentru alte 40 de familii, adică peste 100 de copii.

Campania DE CRĂCIUN FII MAI BUN continuă! Spiriduşii se pregătesc să aducă bucurii pentru alţi 100 de copii. Până acum am ajuns la cei 60 de copii de la Preventoriul Ilişua şi la 40 de familii din toate zonele judeţului, dar nu ne oprim aici!

Împreună le putem aduce zâmbetul unor copii sărmani, care nu vor să plece din internatul şcolii (pentru că acolo e cald şi au ce mânca) acasă, unde este frig şi au doar pâine uscată la masă; unor copii abandonaţi de părinţii care au plecat peste hotare; unor copii pentru care cel mai dorit cadou este o păpuşă sau o maşinuţă.

Avem copii care de mici muncesc pentru a-şi câştiga traiul şi pentru a-şi ajuta părinţii grav bolnavi.

Avem bătrâni cărora nimeni nu le deschide uşa şi nu le dă bună ziua, dar şi părinţi care trăiesc o dramă pentru că viaţa a fost crudă cu ei şi nu le pot pune copiilor mâncare pe masa de Crăciun.

Avem copii care lucrează cu ziua prin sat, dar merg şi la şcoală după ce tata i-a părăsit, iar mama s-a apucat de băut. Pe umerii lor e întreaga gospodărie...

Pe la ei nu a trecut Moşu' niciodată şi au renunţat demult să mai creadă în el sau să aştepte ceva bun de la viaţă.

Ultimele cazuri din campania DE CRĂCIUN FII MAI BUN vor fi prezentate de redactorii Bistrițeanul.ro în această săptămână, însă în spatele lor mai există alte câteva zeci la fel de tragice.

Tuturor le putem aduce zâmbetul de Crăciun, le putem pune hăinuţe sub brad şi mâncare pe masă. Cu ajutorul vostru, al cititorilor Bistriţeanul.ro şi al voluntarilor care s-au implicat deja în campanie avem puterea să schimbăm vieţi!

Până acum, cu ajutorul VOSTRU, al cititorilor Bistriţeanul.ro şi cu sprijinul celor de la Asociaţia Impact am ajuns anul acesta la peste 150 de copii, mai avem 100!

Avem şi ajutoare noi - voluntarii coordonaţi de Ambulanţa Bistriţa s-au organizat şi acum vin şi ei să ne ajute în această săptămână să salvăm suflete.

Ca în fiecare an contăm pe sprijinul vostru și sunteți aștepați cu mare drag să vă alăturați campaniei DE CRĂCIUN FII MAI BUN pe care Bistrițeanul.ro a inițat-o în urmă cu 8 ani, fie ca și donatori, fie ca voluntari.

Avem nevoie de alimente (zahăr, făină, ulei, macaroane, orez, conserve), de dulciuri și jucării pentru copii, de produse de igienă (periuță, pastă de dinți, gel de duș, săpunuri), dar și de cutii mari în care să putem așeza darurile.

Cadoul vostru pentru cei nevoiași îl puteți aduce până joi, 22 decembrie, între orele 14:00-20:00 la Sala Polivalentă (intrarea dinspre magazinul Lidl), etajul I, iar vineri dimineața se pleacă pe trasee pentru a le duce bucurie unor sărmani înainte de cea mai importantă sărbătoare a creștinătații.

4230 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro