Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  31 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Curtea de Apel Cluj, necruțătoare cu Sima Vampirul. Ce pedeapsă va executa

15/11/2017 09:12:36 Bianca SARA  
Curtea de Apel Cluj s-a dovedit necruțătoare cu Sima Vampirul! La fel au fost și judecătorii bistrițeni care au hotărât ca acesta să petreacă după gratii nu mai puțin de 27 de ani. Ce a hotărât Curtea de Apel:

În vara acestui an, Tribunalul Bistrița-Năsăud l-a condamnat pe Dorin Sima la 27 de ani de închisoare, un adevărat record de pedeapsă.

Pedeapsa cea mai mare a primit-o pentru ultraj, 21 de ani de închisoare, la care se adaugă spor din 11 ani de închisoare primiți pentru tâlhărie calificată, spor din trei ani primiți pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și încă un spor de pedeapsă pentru că a comis aceste infracțiuni pe perioada eliberării condiționate.

Dorin Sima, zis „Sima Vampirul”, nu va mai putea fi eliberat condiționat. Judecătorii bistrițeni au stabilit daune morale de 100.000 de euro și daune materiale de 12.152 de lei. Banii ar trebui să revină polițistului pe care Sima Vampirul l-a împușcat.

Tâlharul a atacat sentința, în speranța că judecătorii de la Cluj vor fi mai îngăduitori. Acesta s-a înșelat însă, Curtea de Apel Cluj menținând decizia dată de Tribunalul Bistrița-Năsăud, în data de 13 noiembrie: „respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul S.D.G. împotriva sentinței penale nr. 73/27.07.2017 a Tribunalului Bistrița-Năsăud. Menține starea de arest a inculpatului S.D.G.”

Firul evenimentelor

În luna iulie a anului 2016, Dorin Sima, care era înarmat, a reușit să jefuiască o filială a băncii Raiffeisen în doar câteva minute. Acesta i-a pus arma la cap casieriței și i-a cerut să pună toți banii din casă în rucsacul pe care-l avea asupra sa.

Terorizată, femeia a făcut ce i-a cerut Sima și a pus în rucsacul acestuia 9.000 de lei și 2.000 de euro. Individul a luat banii și s-a făcut nevăzut. Totul s-a întâmplat dimineața, când zona era populată. Cu toate acestea, nimeni nu a văzut nimic. Detalii AICI.

Dorin Grigore Sima a fost prins o săptămână mai târziu, în timp ce-și prelua casa din Subcetate proaspăt închiriată. În timpul capturării sale, acesta l-a împușcat în umăr pe șeful de la Investigații Criminale, Paul Andreica.

Mai puteți citi: 

Mărturiile comisarului-șef Paul Andreica despre misiunea în care era să-și piardă viața: „În acele momente m-am gândit la familie”

Cum a mimat Sima reabilitarea, cu reluarea studiilor și un loc de muncă stabil, pentru a-i determina pe judecători să-l elibereze în 2012

Ce planuri avea Sima Vampirul. De ce nu a părăsit orașul imediat după jaf

VIDEO „Sima Vampirul” le-a promis polițiștilor că după ce iese din pușcărie îi împușcă pe toți. Povestea capturării tâlharului, pas cu pas

SURSE: Infractorul Sima a tras primul în schimbul de focuri! Comisarul Paul Andreica și-a riscat viața nebunește! L-au salvat mascații

10077 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro