Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  52 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Culisele unui succes internațional. Cum a ajuns bistrițeanca Tina Olari s-o îmbrace pe cea mai frumoasă femeie din lume

27/12/2015 13:25:35 Bianca SARA  
De mai bine de o săptămână, numele unei bistrițence este pe buzele tututor. Este vorba despre designerul Tina Olari, care a îmbrăcat-o pe Miss World Spania, cea care mai apoi a și câștigat competiția la nivel mondial. Bistrițeanca spune că nici acum nu realizează marea minune pe care simte că o trăiește.

Puține doamne din Bistrița nu au călcat niciodată în atelierul Tinei Olari pe care l-a avut în centrul istoric al orașului până acum câțiva ani. Parcursul profesional al bistrițencei poate inspira un roman: s-a pregătit pentru o carieră în medicină, a și profesat o perioadă, după care a schimbat macazul la 180 de grade și s-a apucat de modă, o pasiune care nu îi dădea pace încă din copilărie.

A țintit din prima sus, la sectorul cel mai exclusivist, cel de gală, cu rochii strălucitoare, cu aplicații lucrate manual. Nu exista eveniment fără doamne care să nu poarte creațiile bistrițencei.

În urmă cu 4 ani, Tina Olari și-a luat „în spate” talentul și puterea de muncă și s-a mutat tocmai în Barcelona. Bistrițeanca spune că a cântărit mult în luarea acestei decizii o vacanță....

„Am venit în Barcelona în urmă cu 4 ani, decizie luată în urma unui concediu pe care l-am făcut aici, cu Darius (n.r. fiul designerului). M-am îndrăgostit de mare, de climă, de oameni, de mentalitatea lor sănătoasă, de arhitectura şi de bucătăria lor sănătoasă. E o bună alegere făcută şi din punct de vedere profesional, dar şi personal”, ne spune designerul.

Tot în Barcelona, Tina Olari și-a găsit marea dragoste, un spaniol cu care se iubește de câțiva ani. Singurul regret al bistrițencei este legat de faptul că fiul său Darius a ales să își continue liceul în țară. După ce va termina liceul, i se va alătura și el în Spania, unde-și va continua studiile.

Odată ajunsă în Spania, bistrițeanca a făcut ce a știut mai bine și s-a pus pe creat. În urmă cu mai bine de doi ani, aceasta a pus pe picioare un show-room cu atelier într-o zonă exclusivistă a Barcelonei.

Un interviu dintr-o revistă a atras atenția unui organizator al Miss World Spain

Anul acesta, seriozitatea și perseverența bistrițencei a atras atenția organizatorilor Miss World Spania, care i-au propus să devină designerul competiției.
 
„Rochiile de lux, rochiile de mireasă, favoritele mele ca linie de creaţie, au atras atenţia presei de aici. Revista „Novias España” mi-a alocat 4 pagini cu interviu şi prezentarea creaţiilor. Acest lucru a atras atenţia directorului pentru zona Catalunya de la Miss World Spain şi, văzându-mi creaţiile, m-a propus ca designer oficial şi am avut marea şansă să mă prefere pe mine. A urmat o perioadă de muncă asiduă, în concursul pentru zona Catalunya am creat 22 de ţinute de lux, pentru concurente şi invitate speciale şi am fost numită şi preşedinta juriului”, povestește Tina Olari.

A urmat faza națională a Miss World Spain, iar câștigătoarea competiției Mireia Lalaguna, care i-a și devenit bună prietenă între timp, a dus mai departe creațiile bistrițencei în cadrul competiției Miss World 2015, ce s-a desfășurat în China.

Spanioloaica pe care a îmbrăcat-o Tina Olari și care ar urma să devină imaginea atelierului său a fost desemnată Miss World 2015, deși competiția era acerbă, numărul concurentelor trecând de 100.

„Nu mă așteptam la marele titlu, conștientă fiind că Mireia are de se confruntat cu 113 candidate. Ca designer sunt extrem de fericită și mulțumită cu acest rezultat, încât nu pot asimila pe deplin marea minune ce o trăiesc. Realizez cu dificultate că ce mi se întâmplă e mai mult decât o ființă umană poate visa”, mărturisește designerul.

Tina Olari a realizat singură toate ținutele

Deși pare greu de crezut, toate creațiile sunt realizate exclusiv de bistrițeancă. Abia acum, Tina Olari ia în calcul să angajeze două persoane pe partea de atelier.

„Acum urmează să angajez două femei, dar până acum totul am realizat singură. (…) Ca şi artist, când creez prototipuri, nu am nevoie de nimeni în preajmă, am nevoie de concentrare maxima şi trebuie să lucrez personal prototipul, ca să pot adăuga idei şi detalii. Am lăsat energia în fiecare piesă în parte. Mama Mireiei, Encarna, spune că fiica sa a câştigat cele trei titluri din acest an datorită bunei vibraţii şi energii pe care am impregnat-o în fiecare rochie”, explică designerul.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro