Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  24 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Cu 1,5 milioane de euro, Lunca Ilvei va fi protejată de posibilele inundații!

18/08/2014 09:39:00 Iulia STUPINEAN  
Zilele acestea încep la Lunca Ilvei lucrările de amenajare și modernizare a pâraielor necadastrate situate pe teritoriul administrativ al comunei. Este vorba de Valea Fătului și Pârâului Voineasa care beneficiază de o investiție de 1,5 milioane de euro printr-un proiect cu finanțare europeană.

La Lunca Ilvei a fost emis în luna iulie, ordinul de începere în teren a lucrărilor de amenajare și modernizare a pâraielor necadastrate pe o lungime de 4,7 km. Mai exact, Valea Fătului și Pârâul Voineasa vor beneficia în perioada următoare de o investiție amplă în valoare de 1,5 milioane de euro.

Suținerea financiară a acestui obiectiv este asigurată printr-un proiect accesat de administrația locală a comunei Lunca Ilvei prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), Submăsura 125 c, privind refacerea și modernizarea infrastructurii de prevenire și de protecție împotriva inundațiilor. Potrivit primarului comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan, deși în teren organizarea de șantier a fost deja realizată, lucrările nu au început încă din cauza vremii nafavorabile.

„ A plouat la Lunca Ilvei destul de mult în ultima perioadă și asta a încurcat puțin partea de execuție. Dar e o chestiune de câteva zile și cu siguranță condițiile meteo vor fi în favoarea noastră”, explică primarul Lupșan.

Conform proiectul întocmit, lucrările de amenajare și modernizare a Văii Fătului și Pârâului Voineasa vor fi gata cel târziu în toamna lui 2015.

3553 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro