Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  46 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Cronicuta zilei: Despre Unguru Bulan, analist mondial de talie locala

13/01/2012 08:20:20 Claudia ANDRON  
Nu stiu cum se face, dar cum am buna intentie sa ma uit la As Tv, nimeresc taman "Unde-i adevarul?" si, ce sa vezi, e la tandemul Cristian Berari si Lucian Ungur. Daca saptamana trecuta l-am prins pe Ungur la catafalcul copilului de 11 ani dand declaratii si pedepse, aseara impartea adevarul prin Bistrita, ca o tentativa de primar.

Dupa ce veti citi acest text va veti intreba ce am cu personajul Adrian Lucian Ungur, om de afaceri in cartea de vizita si analist mondial de talie locala pe orice problema in media locala, abonat zilnic la AS TV (stiu si suma platita pe abonament, dar asta nu importa acum). O sa va explic din start ca sa nu aveti nelamuriri la sfarsitul textului.

Nu am luat apartament de la Lucian Ungur, nu am avut afaceri cu domnia sa, nu avem ce imparti. Omul mi-e chiar simpatic cateodata, dar nu vreau sa ma ia de proasta, cum ii ia pe altii.

Inainte de 2008, cand facea acte de caritate in direct la TV B, l-am suspectat ca urmareste o candidatura, ca prea simtea nevoia mediatizarii fiecarui gest, de altfel  nobil. M-am judecat atunci si mi-am spus ca prea sunt suspicioasa cu oricine. Ce daca un om face acte de caritate si vrea sa se vada si la TV? Poate l-o fi prins flama TV-ului, ma gandeam, e poate putin narcisist si de aia simtea nevoia saptamanal sa se vada pe micul ecran.

In 2008 a facut joc de glezne pe la biroul electoral si chiar am ras la piesa de teatru prezentata de el, omul avea si simtul umorului, ce mai.

Am avut ocazia sa lucrez cu el la o campanie umanitara si atunci, un gest de-al sau, pe care nu-l voi comenta acum, mi-a dat de gandit. Mult. Mi-a spus ceva ce nu mi-a placut despre caracter.

Au trecut anii si, dupa o perioada aparent calma, de vreun an nu mai pot scapa de personajul Ungur. Unde ma uit pe TV dau de el. Ungur da inghetata, Ungur merge la scoala, Ungur e la emisiunea politica, Ungur zice de urbanism, Ungur zice de primar, Ungur stie Unde-i adevarul.

Intre timp si-a anuntat candidatura si e clar pentru toti ca vrea sa fie primarul orasului cel putin. Incearca clantele pe la fiecare partid, poate poate ii deschide vreunul usa si il baga in lista de primari, si, cu ajutorul unei parti a presei, cam tampa, isi face imagine zilnic.

Foarte bine face daca are cu cine.

Intre timp, candidatul Ungur nu a reusit sa treaca in programul electoral decat doua puncte. Primul, sa desfiinteze serviciul Urbanism al Primariei Bistrita (nu-i dau autorizatii cate si cum vrea el) si doi, sa desfiinteze Bistriteanul. Omul de afaceri s-a suparat ca vacarul pe sat cand am scris de el ca a mers in prima zi de scoala la scoala, s-a pozat frumos si ne-a trimis poza. Daca nu suporta atacuri si mistouri sa stea departe de politica, ca nu-i de el. Politician ii ala care poate indura. Daca-i face rau, s-o lase balta si sa ma scuteasca.

Dar, sa revin la Unde-i adevarul. Adevarul e ca nu mai scap de om si de prostia unora din presa locala, care il iau drept Guru pe orice tema. Intrebarea mea pentru ei este: Cine e Ungur? Ce calitate profesionala il recomanda sa-l prezentati voi bistritenilor ca un avizat in toate emisiunile, mai putin meteo. Este un om de afaceri si nu i-as cere parerea decat in materie de imobiliare, sa aflu daca a mai scazut pretul apartamentelor in oras. Dar, ca sa vedeti pana unde duce naivitatea unora, o sa va relatez, pe scurt, ultimele doua emisiuni Unde-i adevarul? de la As Tv.

Saptamana trecuta, emisiunea a fost de cascadorii rasului. Primul cadru: Ungur si Berari, la catafalcul copilului de 11 ani din Rodna. Se uitau romii la Mercedes cu ochii mari si umezi si cred ca au ramas neconsolati ca n-au primit la pomana nici macar o ciocolata (Ungur nu da ciocolata in colegiul lui Oltean). Dupa comentariile peste cosciug de tot penibilul, Voice Over-ul cu vocea lui Berari anunta iritat ca Lucian Ungur a dat tema de studiu parlamentarilor bistriteni un proiect de lege unde propunea inasprirea pedepselor pentru pedofili. In continuare, Berari se transforma in postasul veritabil al lui Ungur si ne citeste scrisoarea. Sa mor de ras nu alta, va rog sa cautati emisiunea pe net, merita s-o vedeti. Ungur propunea asa, printre altele cu numarul de ani: sa se dea spor de pedeapsa in functie de greutatea animalului pedofil. La 110 kile fix pe cap de vita furajata, 50 la suta spor la pedeapsa. Nu m-a lamurit insa cand se va cantari boul, inainte sau dupa viol, la intrarea in arest, la primirea condamnarii si n-a specificat daca acel cantar trebuie sau nu omologat.

Pentru parlamentarii bistriteni: daca duceti lipsa de inspiratie la pedepse pentru pedofili am niste propuneri de senzatie privind castrarea si chiar eutanasierea.

Nu mi-a trecut bine socul cu emisiunea de data trecuta, ca aseara, iar face dracu invarteli si pic pe "Unde-i adevarul?". Ce sa vezi, iar Cristian Berari si Lucian Ungur. Acum se cauta adevarul despre un chiosc pe a carui lungime se certau vecinii si, ce sa vezi, Ungur, in calitate de tentativa de primar, era si el prin cadru sa-si dea cu parerea. Pfuii, drace! Berari insista sa afle ce marca-i un caine (omule, e rasa!) si urmatoarea fraza e de geniu: "stiti vorba aceea, vecinii si familia le da Dumnezeu, nici macar amantele nu ti le alegi singur...". Ia zi, cine ti le da?! Nu de alta, da' se se fereasca unii daca pica din cer, sa nu mai aiba scandal pe acasa.

In ce-l priveste pe Ungur, e mai mult decat pot sa indur eu ca telespectator si om de presa. Mi-e rusine cu colegii mei din presa si le repet intrebarea: Ce il recomanda pe Ungur ca analist universal pe orice tema, in afara de faptul ca vrea sa candideze? M-am gandit sa iau atitudine sa nu ma trezesc cu Ungur deputat si sa-mi reprosez asta. Restul, va decide electoratul.

Colegilor mei din presa care in aceasta seara vor manca la un bal al presei pe banii lui Ungur (sunt cativa cu meniu sponsorizat) nu le spun decat Pofta Buna! Daca nu erau surprize gen Ungur, poate veneam si noi si altii din presa care au declinat invitatia, la o initiativa buna dealtfel si asteptata.

Mesaj pentru Ungur: Nu mai veni la birou sa te miorlai. Astfel de texte trebuie sa ti le asumi ca animal politic. Iti repet, politician e ala care poate indura. Daca vrei liniste, stai acasa! Daca e prea mult pentru tine, iesi din cadru! Nu am nimic personal cu tine, dar nu vreau sa joc rolul prostului in filmul tau.

Mesaj pentru Berari: Tine-o tot asa! Raman fanul tau!

9249 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro