Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  26 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Cresc bursele de la Consiliul Județean la 600 de lei!

30/11/2016 12:05:31 Raluca NECHITI  
Vești bune pentru bursierii care sunt susținuți de Consiliul Județean! De anul viitor bursele vor crește cu 100 de lei! Cine sunt beneficiarii:

Consilierii judeţeni au aprobat ieri Proiectului de Hotărâre privind acordarea burselor de merit, burselor de excelenţă şi burselor de ajutor social, de către Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, studenţilor, pentru anul universitar 2016-2017.

„Anual, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud stabileşte beneficiarii burselor de merit pentru studenţii din anul I, pe baza punctajelor acordate de către Comisia de Cultură, menţinerea burselor de merit a studenţilor din anii II, III, IV, V, VI şi master, nominalizarea beneficiarilor de burse de excelenţă, menţinerea burselor de excelenţă, precum şi a burselor de ajutor social pentru studenţii proveniţi din Centrele pentru protecţia copilului din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud”, explică CJ.

În acest an pentru acordarea celor două burse de merit studenţilor din anul I, pentru anul universitar 2016-2017, la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud s-au depus 7 dosare, studenții cu cel mai mare punctaj obținând aceste burse.

Astfel, în urma evaluării s-a stabilit că banii vor ajunge la Iacob Naomi, studentă din Năsăud în anul I la Universitatea „Babeş-Bolyai”, Cluj-Napoca, Facultatea de Chimie şi Inginerie Chimică care a obținut 176,5 puncte și la Bodescu Veronica din Bistrița, studentă anul I la Universitatea Groningen Olanda, Facultatea de Matematică şi Ştiinţele Naturii cu 136,5 de puncte.

Pentru anul universitar 2016-2017, vor fi menținute bursele de merit obţinute în anii anteriori următorii studenţi: Toniuc Horea student anul II – Universitatea din Southampton, Facultatea de Inginerie Aerospaţială, Neștiut Maria - studentă anul III – Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Drept; Toniuc Daniel - student anul IV - Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Automatică şi Calculatoare, Tomoioagă Ciprian Ioan - masterand anul I – Universitatea din Manchester Anglia, Facultatea de Calculatoare; Vancea Ioana Mihaela - masterand anul II – Universitatea „Babeş Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, Specializarea „Studii literare româneşti” și Simon Alexandra Cristina, studentă anul VI – Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,IULIU HAŢIEGANU” Cluj-Napoca – Facultatea de Medicină.

De burse sociale vor beneficia trei studenți proveniți din sistemul de protecție al copilului, doi de la Centrul pentru Protecţia Copilului Beclean, respectiv Mezok Ionela Lucica - studentă anul I – Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Istorie şi Filosofie și Mureșan Călin - student anul I – Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti, Facultatea de Teatru. Iar de la Casa de Tip Familial Teaca – Cristina Moldovan, studentă anul IV – Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea Ingineria materialelor şi a mediului.

Pentru anul universitar 2016-2017 CJ a decis menținerea bursei de excelenţă pentru Buhai Rareş-Darius.

Cuantumul lunar al bursei de merit, al bursei de ajutor social, atât pentru studenţii din anul I universitar 2016-2017, cât şi pentru cei care au obţinut burse în anii anteriori, s-a stabilit să fie de 600 lei.

2527 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro