Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  23 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Coroane de flori și slujbă de pomenire în memoria eroilor de la Leșu!

14/06/2013 15:59:33 Iulia STUPINEAN  
Ziua eroilor a fost marcată ieri și în comuna Leșu! La manifestările închinate celor 69 de eroi căzuți pe câmpul de luptă în Primul Război Mondial au participat elevii de școală generală, reprezentanți ai primăriei și localnici din zonă.

Ziua de 13 iunie, dedicată comemorării eroilor de pretutindeni s-a făcut simțită și în comuna Leșu din județul Bistrița – Năsăud! Manifestările prilejuite de acest eveniment au avut loc de la ora 13.00, în centrul comunei la Monumentul Eroilor, acolo unde s-a ținut o slujbă de pomenire și s-au depus coroane de flori.

“La noi în comună avem 69 de eroi căzuți pe câmpurile de luptă în Primul Război Mondial. Lor le-am închinat această manifestare la care au venit și elevii Școlii Generale care au depus coroane de flori alături de colectivul de profesori. I-am avut de asemenea alături pe preotul comunei și coratorii bisericești”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Leșu, Ioan Pop.

Joi, 13 iunie, Eroii Neamului au fost amintiți prin astfel de manifestări organizate în toată țara. Clopotele tuturor bisericilor au bătut la ora 12.00 în cinstea celor morţi pentru credinţă, dreptate şi patrie.

5809 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro