Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  18 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Copiii de la ANL sau viaţa ca-n Vestul Sălbatic

19/01/2013 14:05:57 Ana DRAGU  
Zeci de părinţi din cartierul bistriţean ANL sunt nemulţumiţi de condiţiile în care copiii lor circulă, cu precădere de frecvenţa transportului în comun pus la dispoziţie de municipalitate.

Numărul copiilor din cartierul bistriţean care trebuie să meargă şi să se întoarcă zilnic de la şcolile din oraş este în continuă creştere. Asta nu e o noutate, însă deşi nu e o noutate problema microbuzelor în care se înghesuie la orele de vârf copiii şi părinţii lor, ca sardinele, nu a fost rezolvată. Ba mai mult a apărut alta, şi mai gravă. Copiii sunt terorizaţi de noii vecini care după ce le-au distrus locul de joacă, îi agresează în microbuze.

„Băiatul meu a venit de la şcoală bătut, nişte ţigani l-au ţinut în palme tot drumul. L-au înghesuit în spatele microbuzului şi i-au dat palme peste palme până a ajuns sus. Am discutat cu şoferii, dar şi ei sunt ameninţaţi şi terorizaţi”, a declarat mama unui băiat care a ajuns acasă speriat după ce a fost agresat de câţiva din locatarii locuinţelor sociale. „Am fost să depun plângere şi nu o să mă las până când nu se rezolvă situaţia. Nu e normal să se întâmple aşa ceva. „După ce că nu îi poţi trimite la magazine din cauza haitelor de câini, acum trebuie să plătim şi taxiuri care să îi ducă în siguranţă la şcoală. Am doi copii, nu termină orele deodată şi de când am aflat că sunt terorizaţi în maxi-taxi, dau zilnic 20 lei pe taxi ca să fiu sigură că nu ajung acasă bătuţi.”, s-a plâns altă mămică. „Pe mine m-au înjurat şi m-au împins, noroc că am coborât la prima staţie şi l-am sunat pe tata care era la serviciu, dar a trimis un taxi să mă ducă acasă”, povesteşte o fetiţă de 12 ani.

Situaţia transportului în comun în zonă lasă mult de dorit. Locatarii care trebuie să ajungă zilnic la locurile lor de muncă din oraş au la dispoziţie câte un maxi-taxi la 30 de minute, insuficient dimineaţa devreme şi la prânz când copiii se întorc de la şcoli.

De asemenea, locul de joacă din zonă a fost devalizat de noii locatari şi copiilor le era încă de azi vară teamă să iasă afară la joacă. Acum le e teamă şi să meargă la şcoală. O cursă cu maxi-taxi costă 2 lei, preţ în care rişti să fi bătut.

 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro