Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  69 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Continuă discuțiile despre referendum! Instanța a respins cererea lui Ogâgău!

20/03/2018 12:01:07 Ana ȘTEFĂNEL  
Referendumul pentru demiterea primarului Traian Ogâgău ar putea avea loc în curând, mai ales că instanța a respins cererea acestuia de suspendare a Ordinului emis de Prefect.

Traian Ogâgău nu a avut succes în fața instanței. Acesta a contestat Ordinul Prefectului prin care se dădea aviz favorabil pentru începerea procedurilor de referendum.

Primarul orașului Sîngeorz-Băi a contestat ordinul pe motiv să semnăturile sunt false, dar și că motivele nu sunt întemeiate.

În 16 martie, Tribunalul Bistrița-Năsăud a publicat decizia prin care respinge cererea lui Ogâgău: „Respinge cererea de suspendare. Respinge, ca nefondată, cererea de suspendare a executării Ordinului nr. 293/31.10.2017 emis de Prefectul Județului Bistrița-Năsăud, cerere formulată de reclamantul T.O., în nume propriu și în calitate de primar al orașului Sîngeorz-Băi, în contradictoriu cu pârâtul prefectul județului Bistrița-Năsăud. Fără cheltuieli de judecată”.

Traian Ogâgău are dreptul să facă recurs în termen de 5 zile de la această comunicare.

Pentru organizarea referendumului ar fi nevoie de o sumă cuprinsă între 55.000 lei și 75.000 lei.

2179 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro