Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  29 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Containerele semiîngropate şi pubelele ajung şi la Maieru!

09/04/2014 12:43:47 Iulia STUPINEAN  
Peste 2.100 de pubele vor fi atribuite până vineri, familiilor şi persoanelor juridice din comuna Maieru, ca urmare a implementării proiectului de management al deşeurilor solide în judeţul Bistriţa-Năsăud! Containerele semiîngropae, 15 la număr, au fost montate zilele trecute.

Astăzi au ajuns la Maieru, primele 600 de pubele destinate colectării selective a deşeurilor. Restul de până de la 2.150 vor ajunge la beneficiari-persoane fizice şi juridice, pe parcursul a încă două zile. Cât privesc containerele semiîngropate, aceastea au fost deja montate.

“Iată că A.D.I. Deşeuri Bistriţa-Năsăud a ajuns şi la Maieru. La noi au fost stabilite 15 locaţii pentru amenajarea conatinerelor semiîngropate şi au mai fost stabilite încă 3 rezerve, totalul fiind de 18. Pubelele au început să vină de astăzi iar până vineri, 11 aprilie inclusiv vor fi aduse toate. Mai rămâne de amenjat pavajul corespunzător, dar asta va fi după Paşti. Despre implicarea cetăţenilor în colectarea selectivă a deşeurilor eu nu pot să spun decât atât: participă fiecare pentru fiecare!”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru.

În baza contractului privind achiziţia de echipamente cu montaj şi pubele pentru colectarea selectivă a deşeurilor în Bistriţa-Năsăud, în total se amenajează la nivel de judeţ peste 2.200 de containere semiîngropate cu un volum de 3 metri cubi şi se distribuie 82.000 de pubele pentru colectarea selectivă a gunoaielor.

Execuţia acestui obiectiv în valoare de 33,8 milioane de lei, încadrat în proiectul amplu "Sistem integrat de management al deşeurilor solide în judeţul Bistriţa-Năsăud" revine societăţii Iridex Group Plastic SRL, firma care a câştigat licitaţia.

5581 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro