Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  57 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Concurs World Travel - Veronica Nistor vă recomandă: nu poate fi un loc mai frumos decât complexul turistic Alpina Blazna!

10/02/2014 12:01:02  
"Cand am vazut anuntul acestui concurs m-am gandit ca nu poate fi un loc mai frumos decat complexul turistic Alpina Blazna. Eu am crescut de mica in acest loc si am inceput sa observ demult minunatiile acestui loc" scrie Veronica Nistor, concurenta cu numărul 3.

Veronica-Angela Nistor este a treia cititoare Bistrițeanul.ro care a trimis pe adresa de mail a Agenția de Turism World Travel - contact@agentiaworldtravel.ro o poveste cu care a intrat în concursul lansat de World Travel (Bistrița, str. Bistricioarei, nr. 1) și Bistrițeanul.ro.

Destinația romantică propusă de cititoarea noastră este la Valea Blaznei, în Munții Rodnei.

"Complexul Turistic Alpina Blazna este locul perfect in care poti sa-ti petreci vacanta la munte, indiferent de anotimp. Complexul turistic este situat in Valea Blaznei din Muntii Rodnei com. Sant, la cota 1100. Peisajul care se dezvaluie iubitorilor de natura si munte este unul absolut superb. Piscuri muntoase mandre strajuiesc complexul, iar padurile de brad asigura cel mai curat si pur aer de munte. Muntele, peisajul, baile dacice, piscina cu apa limpede si centrul SPA sunt garantia unei vacante perfecte.

Vara, turistii care poposesc la noi in sat pot cunoaste indeaproape toate bogatiile ascunse in Parcul National Muntii Rodnei: Poiana cu narcise, Poiana cu rhododendroni, Lacul Lala, Pestera Cobasel, Varful Rosu, Varful Ineu si multe alte atractii. 

Iarna, turistii se pot bucura de partia generoasa de schi de 1500 de metri, cu grad de dificultate mediu si greu. Schiorii au la dispozitie aici cel mai lung teleschi din tara, de 1480 m.

V-ati intrebat vreodata cum ar fi sa dormiti intr-o camera in care varful bradului va vegheaza somnul? Daca veti alege sa va petreceti vacanta in Complexul Turistic Alpina Blazna va puteti bucura de o astfel de experienta. Camerele de cazare sunt primitoare si va ofera tot ceea ce aveti nevoie in conditii de confort: mobilier de lemn elegant, baie proprie in fiecare camera, apa calda curenta si muuulta caldura in serile lungi de iarna.

Stiti vreo reteta de mancare mai buna decat cea ardeleneasca, traditionala?
Suntem siguri ca nu. Preparatele traditionale, gatite dupa retete specifice zonei si folosind doar ingrediente naturale, sunt secretul bucatariei Complexului Turistic Alpina Blazna. Cei care doresc pot sa-si gateasca singuri la grilul special amenajat in aer liber preparatele la gratar sau, de ce nu, sa incerce gatitul la ceaun, sub atenta supraveghere a bucatarilor nostri.

Restaurantul, cu salon pentru nefumatori, are 120 de locuri, la care se adauga 60 la terasele in aer liber, precum si sali de masa speciale pentru grupurile organizate. De altfel, pentru grupurile organizate sunt disponibile oferte personalizate, in functie de durata de sedere si numarul locurilor care urmeaza a fi contractate.

Una dintre atractiile Complexului Turistic Alpina Blazna o reprezinta, fara indoiala, baile dacice. Asemanatoare unui jacuzzi, acestea sunt amenajate in aer liber si ofera astfel posibilitatea de a te bucura de o baie fierbinte, in mijlocul naturii, indiferent de temperatura de afara. Aproximativ opt persoane pot sa faca baie in acelasi timp in cele doua bazine construite deasupra unor sobe care asigura incalzirea apei. Chiar si iarna, cand afara sunt temperaturi cu multe grade sub minus, iar partia de la Blazna este plina de schiori, cei care doresc sa sfideze anotimpul si sa admire peisajul muntilor Rodnei pot face acest lucru stand in baile dacice.

500 de metri patrati de spatiu verde, cu o amenajare peisagistica de exceptie, stau la dispozitia turistilor care poposesc in Complexul Turistic Alpina Blazna. Copiii au la dispozitie mobilier de joaca executat din lemn, astfel incat copiii sa nu se raneasca. In plus, doua lacuri mici, populate cu pastrav si crap chinezesc de culoare rosie si cativa pui de caprioara si un cerb ii vor fascina atat pe cei mici, cat si pe cei mari.

O noutate in materie de relaxare este centrul SPA, unde puteti avea acces la piscina, sauna uscata si umeda, bai dacice, masaj, sala fitness, sala sport, jocuri distractive, sala internet si biblioteca.

Sper sa va placa sugestia mea si va astept sa ne vizitati!"

Dacă v-a plăcut propunerea Veronicăi Nistor o puteți ajuta să câștige cina romantică de Ziua Îndrăgostiților (14 Februarie) la Restaurant Rapsodia - pusă la bătaie de Agenția de Turism World Travel. Nu trebuie decâți să apăsați butonul Like din subsolul textului!

Câștigă textul de concurs publicat în Bistrițeanul.ro care adună cele mai multe Like-uri.

Mai multe detalii despre acest concurs și cum poți participa și tu găsești aici: CONCURS: Ești un turist romantic? World Travel te premiază cu o cină de vis la Rapsodia!

8480 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro