Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  64 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Comuna Teaca va avea un Centru Cultural multifuncțional!

19/08/2014 10:38:52 Iulia STUPINEAN  
Până în iarnă, lucrările la Centrul Cultural de la Teaca vor fi gata de recepția finală! Este vorba de o investiție în valoare totală de 1,5 milioane de lei începută în urmă cu trei ani și susținută treptat doar din fonduri de la bugetul local al comunei.

La Teaca se lucrează în prezent la ultimele amenajări exterioare ce țin de Centrul Cultural din comună. Potrivit primarului Damian Muntean, susținerea financiară a acestei investiții în valoare totală de 1,5 milioane de lei a fost asigurată strict din bani de la bugetul local al comunei Teaca, prin alocări treptate pe o perioadă de trei ani.

Lucrările la acest obiectiv au vizat demolarea unei construcții mai vechi și construirea alteia moderne în parcul situat în centrul comunei Teaca. Tot acolo s-a intervenit și la tăierea unor arbori mai vechi și plantarea de noi puieți. Imobilul care va adăposti pe viitor activitatea Centrului Cultural din Teaca a beneficiat de o serie amplă de lucrări la exterior și interior, fiind dotat cu mobiler adecvat capacității sale de 400 de persoane. Ultimele intervenții la Centru vor fi gata cel târziu în iarnă.

„Practic, în această perioadă se lucrează la exterior, respectiv la curte și împrejmuire. Am considerat ca fiind necesară realizarea acestui obiectiv în condițiile în care actualul Cămin Cultural de la Teaca este destul de redus ca spațiu. Acesta din urmă va fi folosit în schimb pentru organizarea de festivități școlare mai restrânse”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Teaca, Damian Muntean.

Centrul Cultural de Teaca va putea fi folosit pe viitor pentru organizarea de nunți, aniversări, spectacole și alte evenimente.

4334 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro