Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  11 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Compania Națională de Investiții finanțează construcția unei săli de sport moderne la Budacu de Jos!

22/08/2014 08:02:00 Iulia STUPINEAN  
La ieșirea din comuna Budacu de Jos se va construi și amenaja o sală de sport modernă cu 102 locuri. Investiția estimată la 3,3 milioane de lei este susținută financiar și gestionată de Compania Națională de Investiții din București.

Comuna Budacu de Jos va beneficia de o sală de sport modernă finanțată de Compania Națională de Invetiții (CNI) prin programul național ce prevede contrucția de astfel de obiective în localități. Proiectul în valoare de 3,3 milioane de lei include atât execuția lurărilor de construcție și amenajare a unei săli de sport multifuncțioanale cu un total de 102 locuri cât și adaptarea acesteia la condițiile de amplasare. Potrivit primarului Florin Simionca, demersurile pentru realizarea acestui obiectiv au pornit în urmă cu câțiva ani prin intabularea unui teren intravilan de 3.600 metri pătrați situat la ieșiere din comuna Budacu de Jos, spre drumul național.

“Am semnat contractul de comodat cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții urmând ca mai departe, demersurile să intre în atribuția lor. Ei se ocupă de licitația care a fost programată pentru data de 4 august, de dirigenția de șantier și de execuția lucrărilor”, explică primarul de la Budacu de Jos, Florin Simionca.

În schimb, administrația locală a comunei va trebui să suporte din bani de la bugetul local, cheltuielile de racordare la utilități și dezvoltarea pe verticală prin amenjarea de locuri de parcare și pavarea terenului ce împrejmuiește sala de sport. De asemenea, tot în grija Primăriei Budacu de Jos va intra și partea de întreținere și exploatare a obiectivului.

Conform proiectului întocmit, beneficiarii principali ai sălii de sport vor fi elevii de clasele I-VIII de la Școala Generală din Budacu de Jos. În funcție de evoluția procedurilor care țin de licitație, lucrările vor începe fie în toamna acestui an, fie cel târziu în primăvara lui 2015.

5047 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro