Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  225 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ciorbă de miel cu smântână şi tarhon făcută de Ramona Bugnar

04/05/2013 12:36:18 Andreea BOJOR  
Petrece Paştele alături de familie şi se bucură că poate sta împreună cu cei dragi în jurul mesei pentru a gusta din bunătăţile pregătite cu mult drag. Ramona Bugnar spune că punctul ei forte pentru masa de Paşte este ciorba de miel.

„1 kilogram de carne şi gât de miel (se poate pune şi capul de miel pentru cei care îl preferă), o ceapă mare albă, 2 morcovi, o telină, o rădăcină mică de pătrunjel, o lingură cu pătrunjel tocat, o lingură cu tarhon tocat, o legatură de leuştean, 2 linguri de orez cu bob rotund, 2 gălbenuşuri, un pahar mare de smântână grasă, o linguriţă cu sare, 3 - 4 boabe de piper negru. Acestea sunt ingredientele pe care eu le folosesc”, povesteşte Ramona Bugnar.


Tânăra a explicat că taie carnea şi o pune la fiert cu puţină are şi piper, iar după ce a fiert suficient adaugă legumele tocate mărunt şi călite în ulei. După ce legumele sunt fierte pune orezul, pe care înainte îl fierbe separat, evitând astfel ca ciorba să se îngroaşe.


„Pentru ca totul să fie aşa cum trebuie şi ciorba să fie cea mai gustoasă, adaug tarhonul şi apoi, dacă mai este nevoie, sare şi piper. Ciorba trebuie, pe lângă gust, să aibă şi un aspect frumos. Astfel că, amestec gălbenuşurile într-un bol în care torn treptat un polonic de supă, iar mai apoi pun gălbenuşurile în oala cu ciorbă”,  mai spune Ramona Bugnar.


Reţeta o respectă cu stricteţe şi se laudă că pregăteşte an de an o ciorbă de miel delicioasă pe care o serveşte cu mult drag familiei dar şi musafirilor.


„Presăraţi pătrunjel verde tocat şi leuştean şi serviţi cu ardei iute! Eu nu o acresc cu oţet sau lămâie, dar fiecare îşi poate potrivi gustul după bunul plac. Este  reţetă de ciorbă de miel pregătită de Paşti pe care eu o fac şi mă bucur să o împărtaşesc cu voi!”, mai spune Ramona Bugnar.

 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro