Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  47 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Cine este cea mai frumoasă şi mai vrednică domniţă a Bistriţei?!

19/06/2012 08:50:13  
În căutarea frumuseţii şi a gloriei de odinioară a cetăţii, organizatorii Serbărilor Bistriţei medievale 2012 le propun şi anul acesta bistriţenilor să o aleagă pe cea mai frumoasă şi vrednică domniţă din cetate.

Astfel, opt concurente care visează să devină DOMNIŢA BISTRIŢEI, se vor întrece pe parcursul serilor de sâmbătă şi duminică, 29 iunie respectiv 1 iulie în probe de îndemânare şi cunoştinţe, potrivite cu specificul medieval.

Ele vor îmbrăca, pentru concurs, rochii medievale, puse la dispoziţie de către organizatori. Câştigătoarea titlului de DOMNIŢA BISTRIŢEI va fi concurenta care va întruni aprecierile juriului şi ale publicului, deopotrivă; premiul cel mare va consta într-o rochie medievală, pe care domniţa aleasă şi-o va confecţiona după gustul propriu.

Condiţii de participare: vârsta între 16 şi 21 de ani şi înălţimea de minimum 1, 65 m. Preselecţia va avea loc joi, 21 iunie, ora 18 la Forumul German Bistriţa, de pe Bd. Republicii nr. 43.

Concurentele care vor trece proba de preselecţie, vor urma un program special de pregătire pentru concursul DOMNIŢA BISTRIŢEI. Prima ediţie a concursului a fost câştigată în anul 2009 de Ana-Maria Greabu, în 2010 a câştigat domniţa Adelina Popa, iar anul trecut câştigătoare a fost Alexandra Runcan.

Serbările Bistriţei medievale 2012 sunt organizate de Asociaţia Culturală Bistriţa Medievală şi de Centrul Cultural Municipal Bistriţa, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Bistriţa, Centrului Judeţean pentru Cultură şi Complexului Muzeal Bistriţa-Năsăud. Sponsori principali Record, M.I.S. Grup şi LEONI.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul www.bistritamedievala.ro

6723 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro