Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  10 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Chiar dacă are toate actele în regulă, noul laborator al Spitalului Județean nu poate face analize gratuite!

18/03/2015 16:28:07 Raluca NECHITI  
Noul laborator de analize medicale, dotat cu cea mai nouă aparatură, de ultimă generație, a creat un adevărat conflict între conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud și conducerea Casei de Asigurări de Sănătate. CAS nu decontează deocamdată analizele făcute aici:

Chiar dacă toate actele noului laborator al Spitalului de Urgență Bistrița-Năsăud sunt în regulă, pacienții mai iau încă de așteptat, câteva luni, până să beneficieze de analize decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Conducerea CAS, spune că noul laborator care este într-adevăr unul performant, este acreditat conform legilor în viogare și că el va intra în contract cu Casa de Asigurări. Când însă nu se știe...

"Cu laboratorul situațiea este următoarea: deocamdată noi suntem pe acte adiționale, acte adiționale care s-au semnat la contractul încheiat anul trecut cu spitalul. Dacă noi primim (și am cerut deja), fonduri suplimentare până la semnarea noului contract, ca să putem încheia un act adițional cu spitalul pe o lună sau cât mai este nevoie, atunci putem să mergem cu un act adițional pe perioada cât va fi până la semnarea noului contract. Dacă nu primim aceste fonduri, numai odată cu semnarea noului contract între casa de asigurări și spital se va intra în normal și vom deconta analizele făcute aici” a explicat pentru Bistrițenul.ro președintele Casei de Asigurări de Sănătate, Camelia Ilișuan.

În cea mai optimistă variantă, dacă nu vin fonduri suplimentare, laboratorul ar putea beneficia de fonduri de la CAS abia din luna mai.

În tot acest timp, conducerea laboratorului, situat momentat în incinta spitalului de urgență Bistrița, susține că toate actele sunt în regulă și că aparatura de laborator nou venită a fost instalată și funcționează impecabil. În plus, există deja o listă lungă de așteptare, sute de bistrițeni sperând ca contracul cu CAS să fie semnat cât mai repede pentru a putea beneficia de analize medicale gratuite.

„Avem cel mai modern laborator din oraș. E cel mai nou și cu cea mai performantă aparatură. Pentru acreditare trebuie să efectuăm puțin peste 40 de tipuri de analize medicale. Noi avem listă cu 77 de tipuri de analize pe care le facem în laborator. Putem face chiar și mai multe, pentru că aparatura ne permite” explică conducerea laboratorului.

3744 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro