Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  18 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Cel de-al doilea bloc ANL de la Lunca Ilvei va fi dat în folosință în iunie!

24/02/2014 09:33:00 Iulia STUPINEAN  
Începând din vară, cel de-al doilea bloc de locuințe ANL de la Lunca Ilvei își așteaptă beneficiarii! Deși lucrările la apartamente și garsoniere sunt deja gata, oamenii mai au de așteptat câteva luni, timp în care în zonă se amenajează o platformă și se trasează alei.

Cel de-al doilea bloc de locuințe ANL de la Lunca Ilvei a fost recepționat la mijlocul lunii în curs, pe data de 14 februarie. Potrivit primarului Flaviu Lupșan, lucrările la acest obiectiv sunt încheiate, urmând ca în perioada următoare să se mai intervină doar pentru ultimele retușuri la exteriorul imobilului. Cât privește înmânarea cheilor beneficiarilor, acest lucru se va întâmpla doar în vara lui 2014.

„Acum în primăvară se lucrează la amenajarea platformei, a aleilor și rigolelor de pe Strada Fabricii din Lunca Ilvei, acolo unde a fost construit și cel de-al doilea bloc cu apartamente și garsoniere, prin programul Agenției Naționale pentru Locuințe. Abia după ce vom încheia aceste lucrări, vom putea înmâna cheile beneficiarilor. Asta va fi unde în cursul lunii iunie a acestui an”, spune primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan.

Menționăm faptul că pe Strada Fabricii din comuna Lunca Ilvei au fost construite, prin programul Agenției Naționale pentru Locuințe, două blocuri cu 32 de apartamente prevăzute fiecare cu subsol, parter, două etaje și o mansardă. Dacă primul bloc ANL a fost recepționat în 2012, cel de-al doilea bloc a intrat tot atunci într-o etapă temporară de întrerupere a lucrărilor, acestea fiind reluate toamna trecută.

La această investiție, Primăria comunei Lunca Ilvei contribuie cu bani de la bugetul local pentru racordarea la rețeaua de electricitate, introducerea agentului termic, amenajarea de alei și a unei platforme pe Strada Fabricii, acolo unde au mai fost ridicate în ultimii doi ani, o creșă cu 40 de locuri și o sală de sport ultra-modernă.

 

Foto: Adrian Flaviu Lupșan

4611 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro