Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  18 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ce au spus judecătorii belgieni în urma recursului lui Căienar, bistrițeanul condamnat la închisoare pentru tentativă de omor

24/03/2018 12:28:53 Flavia DANCIU  
Joi a avut loc, în Belgia, recursul lui Grigore Căienar, bistrițeanul condamnat la 4 ani de închisoare, de autoritățile belgiene, pentru tentativă de omor. Instanțele judecătorești au ascultat pledoaria avocatului bistrițeanului și au primit actele necesare pentru ca decizia finală să fie luată în urma analizării ambelor variante a evenimentelor.

Grigore Căienar, originar din Spermezeu, a fost condamnat la 4 ani de închisoare, de către autoritățile belgiene, pentru tentativă de omor.

Povestea, pe scurt, e că acum aproape 3 ani, în timp ce își făcea pauza de 9 ore, în Belgia, Căienar fiind șofer pe TIR, a intrat într-un conflict cu unul dintre colegii lui. Fiind sub influența alcoolului amândoi, disputa a devenit violentă. Colegul său l-a atacat cu un scaun în cap, iar Căienar a luat un cuțit, cu care s-a apărat. Între timp, polițiștii au ajuns la locul incidentului și i-au băgat pe amândoi în arest. Aceștia au fost eliberați, cu ajutorul avocaților din oficiu, pe baza promisiunii că, dacă se va ajunge la proces, se vor prezenta în instanță.

Cazul a fost însă judecat în absența lui Căienar, acesta schimbându-și domiciliul, iar citațiile nu i-au ajuns, așa că s-a trezit luat pe sus de polițiștii bistrițeni. Acesta a așteptat 10 zile în arestul poliției, până când organele abilitate din Belgia au venit după el ca să îl încarcereze în una din închisorile țării a cărei instanțe l-au condamnat.

Primarul comunei Spermezeu s-a implicat atât în ajutorarea familiei rămase în urmă, o soție și cinci copii, cât și în găsirea unei soluții de eliberare a lui Grigore Căienar. Acesta a făcut și o vizită în Belgia, unde a vorbit cu un avocat care să pledeze pentru concetățeanul său.

Joi, 22 martie, a avut loc recursul.

A avut loc recursul, iar avocatul nostru a prezentat toate actele și dovezile necesare și a pledat pentru Grigore. Așteptăm să vedem ce decizie vor lua instanțele judecătorești. Noi continuăm să ajutăm familia și sperăm ca pronunțarea instanței să ne fie favorabilă”, a declarat pentru Bistrițeaanul.ro, primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi.

Conform edilului, instanța își va anunța decizia în a doua jumătate a lunii aprilie.

2204 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro