Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  129 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Cauți un cadou memorabil de 8 Martie? Impresionează cu o cutie cu flori de la florăria Alaiul Nunților

07/03/2017 15:51:15 Cristina ALEXA  
Nimic mai simplu dacă ești în căutarea unui cadou memorabil de 8 Martie! Poți dărui mai mult decât un buchet cu flori care în câteva zile își va pierde strălucirea și prospețimea. O cutie cu flori este cadoul care va rămâne memorabil. Le găsești la florăria Alaiul Nunților, deschis până seara târziu în Kauflandul de pe B-dul Independenței.

Mii de flori se vor împărți mâine și la Bistrița cu ocazia zilei de 8 Martie. Știi că trebuie să impresionezi, vrei să fie un buchet de flori memorabil, dar cum faci să fie remarcat dintre sute de buchete, toate frumoase. Simplu! Alegi să dăruiești o cutie cu flori! Va rămâne pe masă mult mai mult timp decât un simplu buchet de flori, iar dacă aranjamentul e făcut în florărie cu flori artificiale, cadoul tău va rămâne să înfrumusețeze și coloreze o casă pentru totdeauna.

Florăria Alaiul Nunților din Bistrița este printre primele care au adus în oraș aceste aranjamente florale și experiența lor în domeniu își spune cuvântul. Cutii cu flori artificale sau naturale absolut superbe zâmbesc frumos în fiecare zi la intrarea în magazinul Kaufland de pe Bulevardul Independenței. De câteva zile, în atelierul floristic de aici se pregătesc cutii cu flori una mai frumoasă decât alta pentru a fi dăruite cu ocazia zilei de 8 Martie. Mici, mijlocii sau mari și impunătoare, toate au ceva în comun: nu pot trece neobservate. Prețul unei cutii cu flori începe de la 35 de lei și poate urca dacă vreți să așezați în cutie 100 de trandafiri roșii ca focul. Importat este că aici veți găsi cutii cu flori sau buchete de flori adaptate fiecărui buget.

Dacă vreți să lansați o comandă telefonică sau vreți să comandați buchete de flori pentru doamnele din firma dvs. o puteți face și la telefon 0752 195 270 (inclusiv pe Whatsapp) sau pe pagina de Facebook - Alaiul Nuntilor.

Florăria este deschisă de luni și până duminică în programul Kaufland, adică până seara târziu. O informație necesară dacă trebuie să dăruiți un buchet de flori și căutați o florărie deschisă seara, inclusiv în weekend.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro