Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  17 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Casa de Asigurări de Sănătate nu decontează analizele la cel mai modern laborator din oraș, al Spitalului Județean!

18/02/2015 17:04:34 Raluca NECHITI  
"NU SE POATE! - acesta este răspunsul dat de Casa de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud sutelor de asigurați care doresc să-și facă analizele la Policlinica spitalului” - anunța revoltat în această după-amiază directorul administrativ al Spitalului Județean, Gabriel Lazany.

Luna aceasta unul dintre cele mai performante laboratoare de analize medicale ar fi trebuit să își deschidă porțile și să ofere servicii gratuite miilor de asigurați din județ. Deși are toate acreditările, Casa de Asigurări de Sănătate nu a semnat cu noul laborator contractul prin care se vor deconta analizele bistrițenilor. Motivul rămâne deocamdată un mister. Directorul Casei de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud, Camelia Ilișuan, n-a putut fi contactat, având la această oră telefonul închis.

"NU SE POATE! - acesta este răspunsul dat de Casa de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud sutelor de asigurați care doresc să-și facă analizele medicale gratuite începând cu luna februarie, la Policlinica spitalului, în cel mai performant laborator de analize medicale din județul Bistrița-Năsăud, acreditat SR EN ISO 15189:2013. Este un răspuns simplu care a readus zâmbetul pe buzele laboratoarelor private și a dat a două palme pe anul 2015 sistemului public de sănătate" - scrie supărat pe o rețea de socializare directorul administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany.

Mesajul conducerii spitalului vine la doar câteva zile de când, în același mod, se anunța că, din această lună, laboratorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa (care are şi un punct de lucru pe strada Alba Iulia, în cadrul Policlinicii) va face analize medicale gratuite pentru toţi asiguraţii.

Conducerea spitalului susține că aici există cel mai performant laborator, cu aparatură de ultimă generație. Surpriză însă! Casa de Asigurări nu a vrut să semneze contractul cu noul laborator, așa că bolnavii sunt obligaţi în continuare să plătească analizele.

Alături de fondurile europene accesate, și Guvernul și Consiliul Județean au investit milioane de lei pentru reabilitarea policlinicii și pentru aducerea de aparatură performată la Bistrița, laboratorul fiind acreditat. Se pare că asta nu a fost însă suficient pentru ca CAS Bistrița-Năsăud să semneze contractul pentru decontarea analizelor de care ar trebui să beneficieze bistrițenii.  

Deocamdată, Policlinica îşi desfăşoară activitatea în incinta spitalului de pe str. Alba Iulia, iar din luna mai se vor întoarce pe strada Gării unde clădirea policlinicii este în plin proces de renovare.

Proiectul ”Modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Ambulatoriului Spitalului de Urgenţă al judeţului Bistriţa-Năsăud” are o valoare de 36 milioane de lei. Din acești bani vor fi modernizate 107 cabinete medicale și 50 de spaţii administrative şi, cu peste 15 milioane de lei, va fi achiziţionată aparatură medicală de ultimă generaţie.

6346 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro