Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  18 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015CAS BN dă replica! VEZI de ce nu se pot face analize medicale gratuite în laboratorul Spitalului Județean

19/02/2015 11:09:59  
Referitor la articolul aparut in data de 18.02.2015 in publicatia dvs.cu privire la decontarea analizelor medicale prin laboratorul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita-Nasaud, va informam urmatoarele:

Potrivit Contractului Cadru pantru anii 2014-2015 si a Normelor de aplicare a acestuia,pentru a se putea incheia un contract de furnizare de servicii paraclinice - laboratoare analize medicale intre Casa de Asigurari de sanatate si un furnizor de asemenea servicii,indiferent daca acesta este public sau privat, furnizorul trebuie sa indeplineasca mai multe conditii,printre care:

-Anexa nr.2 LA Contractul Cadru pe anii 2014-2015,Capitolul V Asistenta medicala ambulatorie de specialitate pentru specialitatile paraclinice,Sectiunea 2 –Documente necesare incheierii contractului de furnizare de servicii medicale:

……

q)certificat de acreditare in conformitate cu standardul SR EN ISO/CEI 15189,insotit de anexa care cuprinde lista analizelor medicale  de laborator pentru care laboratorul este acreditat

…….

-ANEXA NR.19 la Normele metodologice de aplicare a Contractului Cadru-“Criterii privind selectia furnizorilor de servicii medicale paraclinica-laboratoare de analize medicale….”:

1.Sa fie autorizati si evaluati potrivit dispozitiilor legale

……

Pana la data de astazi,19.02.2015,Spitalul Judetean de Urgenta BN NU A DEPUS cerere de evaluare a laboratorului ,insotita de documentele doveditoare privind ACREDITAREA ,precum si celelalte documente privind asigurarea dotarii tehnice si cu personal de specialitate  a laboratorului .

Ca urmare,CAS BN,nu poate incheia un contract de furnizare de servicii cu un furnizor care nu indeplineste conditiile legale.In conditiile in care Spitalul Judetean de Urgenta va indeplini toate diligentele necesare pentru intrarea in legalitate in cursul lunii februarie 2015,se  vor putea deconta analize medicale in contract cu CAS BN.

                                                               Cu stima,    

                                         Presedinte-director general,

                                                  Ec.Camelia ILISUAN

VEZI ce zic cei de la Spitalul Județean AICI

 

4273 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro