Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  38 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Care este cel mai tare abonament la telefon din Bistrița și cine se bucură de el

19/04/2017 11:09:26 Bianca SARA  
Cine nu și-ar dori un abonament cu minute și SMS-uri în rețea, naționale și internaționale nelimitate și cu 12 GB de Internet? Ei bine puțini sunt cei care se bucură de așa ceva. Unde mai pui că unii nici nu sunt nevoiți să achite factura din buzunarul propriu...

Nelimitat, acesta pare să fie cuvântul care caracterizează abonamentele de telefon pe care le au angajații Primăriei Bistrița. Cel mai generos abonament de telefon îl are însă tocmai primarul Ovidiu Crețu. Acesta are minute și SMS-uri nelimitate în rețea, minute naționale și internaționale și SMS-uri nelimitate, precum și 12 GB de Internet.

Viceprimarii orașului, purtătorul de cuvânt, secretarul Primăriei, precum și câțiva dintre șefii de direcții au și ei abonamente similare, singura diferență fiind traficul de date, acesta fiind de doar 3 GB. În total, 14 abonamente au minute și SMS-uri nelimitate în rețea și alte rețele.

Primăria Bistrița organizează o licitație publică pentru reînnoirea a 115 abonamente de serviciu. 78 aparțin Primăriei Bistrița, 27 Direcției de Servicii Publice, iar 10 Poliției Locale. Contractul are 32 de luni, vizând anul în curs, 2018 și 2019. Pe lângă aceste beneficii, reprezentanții Primăriei Bistrița cer și 88 de telefoane inteligente și 5 tablete gratuite.

Câștigătorul licitației va fi nevoit să pună la dispoziție o persoană care să asigure asistența tehnică permanent, 24 de ore din 24.

 „Se solicită «puncte de fidelitate», proporțional cu costurile lunare plătite de Primăria municipiului Bistrița, către operatorul de telefonie mobile desemnat câștigător, cu ajutorul cărora să se poată achita opțional terminale, accesorii și echipamente de conectare necesare computerului, la cererea autorității contractante. Valoarea în euro a punctelor de fidelitate oferite lunar va fi de minim 10% din valoarea facturilor fără TVA plătite de Primăria municipiului Bistrița”, se mai arată în caietul de sarcini al licitației.

Cele mai multe abonamente, 44 la număr, vor avea minute și sms-uri nelimitate în rețea, 300 de minute și sms-uri naționale și 3 GB trafic internet.

Pentru cele 78 de abonamente de la Primăria Bistrița, instituția este dispusă să plătască 4.000 de lei lunar, pentru cele 27 de la DSP se vor plăti doar 500 de lei, iar pentru cele 10 abonamente de la Poliția Locală se vor plăti  200 de lei lună de lună. În total pentru un an întreg instituția plătește 37.600 de lei.

Foto: capital.ro

 

12462 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro