Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  94 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Candidații la președinția USR, la Bistrița: Agenda publică, problemele penale ale lui Dragnea

12/10/2017 18:23:16 Ana ȘTEFĂNEL  
Cristian Seidler și Dan Barna, candidați la președinția USR, au fost prezenți astăzi la Bistrița. Aceștia au vorbit despre intențiile lor dacă vor câștiga alegerile, dar și despre Liviu Dragnea și PSD, criticându-l pe lider și pe partidul său.

Deputații Dan Barna și Cristian Seidler sunt doi dintre candidații la președinția USR, al treilea fiind Vlad Alexandru. Primii doi au participat astăzi la o conferință de presă organizată la sediul USR Bistrița.

Cei doi și-au expus motivele pentru care doresc să treacă la conducerea partidului. Dan Barna spune că USR este singurul partid politic care poate să aducă decența pe scena politică din România, iar Seidler spune despre USR că reprezintă singura voce puternică împotriva „unei găști cvasi-mafiote”.

Întrebați de jurnaliști despre scăderea în sondaje, cei doi susțin că nu au încredere în metoda de efectuare a acestor sondaje de opinie și că până la alegerile din 2020 USR are șanse mari să devină principala opoziție.

În cadrul conferinței s-a discutat și despre alegeri anticipate, iar cei doi susțin că e o variantă din ce în ce mai posibilă și un mod al cetățenilor de a sancționa politica dusă de PSD în zece luni de guvernare.

„Tare mi-e teamă că dacă își va prăbuși și acest guvern, perspectiva alegerilor anticipate pe care USR a cerut-o devine una realistă. Trebuie să fim foarte clari. La momentul acesta PSD joacă responsabilitatea de guvernare a țării. Alegerile anticipate sunt varianta prin care cetățenii au ocazia să sancționeze o majoritate care, având toate atuurile și care trebuia doar să guverneze, a decis să folosească toate aceste resurse pentru un singur element: interesul personal al domnului Dragnea pe chestiunea penală. (...) Începând cu ianuarie 2017, agenda publică a fost legată strict de chestiunea problemelor penale ale domnului Dragnea și de lupta împotriva justiției, lupta împotriva DNA. Este ceva de neimaginat pentru majoritatea cetățenilor care înțeleg acum că au fost mințiți. Miza era chestiunea problemelor penale ale domnului Dragnea”, a spus Dan Barna la Bistrița.

„Ceea ce se întâmplă este o luptă internă între baroni, între ale lor interese și abateri, ale lor surse de putere, bani publici. Nu discută nimeni despre programul de guvernare al PSD și gradul de implementare. Mai deunăzi, PSD susținea că nu e lăsat să implementeze programul de guvernare. Tare mi-e că realitatea e cea care nu îi lasă și luptele lor interne - care nu au nicio legătură cu agenda cetățeanului sau cu programul de guvernare”, a declarat și Cristian Seidler.

În ceea ce privește remanierile din guvern, membrii USR prezenți astăzi în cadrul conferinței au declarat că se așteaptă la schimbări.

3325 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro