Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  117 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Campion de dans in Olanda, Moes si-a propus sa-i invete salsa pe bistriteni

19/03/2011 12:09:08 Claudia ANDRON  
Oricine a invatat sa mearga poate sa invete si pasii de salsa, este convingerea instructorului Moes Kassi, un olandez casatorit cu o bistriteanca, Oana Piciu. Au venit in tara anul trecut si de atunci au invatat zeci de bistriteni sa danseze salsa. Saptamana viitoare incepe o noua serie de cursuri.

Moes Kassi este instructor coregraf de Salsa si spune despre profesia sa ca este cea mai frumoasa din lume. Adora ceea ce face, isi iubeste foarte mult familia si ii place Bistrita si Transilvania in special. “Muntii, raurile, peisajul de aici e absolut superb. Imi place foarte mult Bistrita. Aaaa, si imi place foarte mult ciorba de burta si sarmalele...”, a povestit Moes pentru Bistriteanul.ro

Moes este olandez si de cativa ani este casatorit cu o bistriteanca, Oana Piciu, iar impreuna au un baietel, viitor dansator de salsa, Ilias Sebastian, acum in varsta de 9 luni. Sotia sa si-a dorit sa fie aproape de familie atunci cand baietelul lor a venit pe lume, asa ca au venit la Bistrita pentru o perioada de timp.

Si, daca tot au venit acasa pentru o vreme, s-au gandit sa-i invete pe bistriteni ce stiu ei mai bine: pasii de salsa. In noiembrie au inceput primele cursuri, iar astazi in jur de 40 de bistriteni se descurca pe ritmurile de salsa.

Cursurile se tin in doua locatii din Bistrita, la Clubul Elite Sport de pe str. Sg. Maj. Octavian Popa (zona Sens) si pe str. Gheorghe Sincai, nr. 20 ( sala ansamblului Balada).

Maine la sala de pe str. Sg. Maj. Octavian Popa va avea loc, incepand cu ora 17.00, un try-out, lectii introductive gratuite in care bistritenii vor putea invata primii pasi de salsa. Cursurile sunt deschise oricui, indiferent de varsta sau sex, cunoscatori sau nu ai dansurilor care se invata la El Tempo Latino. Dupa terminarea programului de deschidere, instructorii si invitatii vor ramane impreuna pentru o seara de dans.

Bistritenilor le place sa danseze, le place salsa, le place sa se distreze. Nu e obligatoriu sa ai partener sau partenera. Salsa e un dans de grup, e bucuria de a dansa impreuna. De altfel, la inceputurile lui, acest dans a fost unul al intalnirilor. Te intalneai sa te cunosti, sa cunosti oameni noi, sa te distrezi si sa te simti bine impreuna cateva ore pe ritmuri de salsa”, a declarat Moes pentru Bistriteanul.ro.

Moes si-a inceput calatoria in dans si muzica in copilarie, cand a invatat sa bata la tobele africane. Trecand prin hip-hop, in 1994 isi descopera pasiunea pentru Salsa declarandu-se indragostit de ritmul si tinuta ei. Cu usurinta se afirma pe scena, tine demo-uri si se numara printre castigatorii concursurilor de Salsa din Olanda. Urmeaza pregatiri intensive cu profesori renumiti in dorinta de a deveni instructor si coregraf de Salsa, Merenque, Bachata, Son Montuno si Cha-cha-cha. In 2001 descopera Zouk-ul Brazilian, un dans senzual si irezistibil care-l cucereste. Avandu-l ca instructor pe Cláudio Gomez, ambasadorul acestui dans in Olanda si creatorul binecunoscutului stil Zouk Love Brazilian, Moes a urmat linia fireasca de la dansator pasionat de Zouk la instructor, dupa ce in 2006 a castigat locul I la Competitia Europeana de Zouk/Lambada de la Amsterdam, cu propria coregrafie si interpretare”, descrie activitatea lui Moes site-ul oficial al clubului El Tempo Latino, www.eltempolatino.com

Cei care vor sa se inscrie la urmatoarea serie de cursuri mai trebuie sa stie ca 6 saptamani de curs ii costa 100 de lei, dupa care pot continua pregatirea la nivelele mai avansate, in aceleasi conditii. Pretul este mult mai mic ca in Cluj, un alt oras unde Moes tine cursuri de salsa, aici lectiile costand 100 de lei pe luna.

Asadar, daca vreti sa va petreeceti timpul liber in cel mai frumos mod posibil, dansand, sa cunoasteti prieteni noi cu aceleasi preocupari, nu va ramane decat ca maine sa incercati primii pasi de salsa alaturi de Moes si Oana la sala de pe str. Sg. Maj. Octavian Popa, incepand cu ora 17.00. Cursurile propriu zis vor incepe in 24 martie.

8207 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro