Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  16 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Campanie inedită la Beclean, în onoarea taximetristului mort la Coldău

12/10/2017 10:39:05 Ana ȘERBAN  
Comunitatea din Beclean vrea să tragă un semnal de alarmă asupra consumului de alcool la volan în urma tragediei de la începutul lunii când un taximetrist și-a pierdut viața la Coldău, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un autoturism de teren al cărui șofer s-a urcat beat la volan.

Mai multe persoane din Beclean au inițiat o campanie împotriva consumului de alcool la volan prin care vor să tragă un semnal de alarmă celor care nu sunt conștienți de pericolul la care se expun. Începând de ieri, au fost puse la dispoziția doritorilor afișe create special pentru această campanie prin care se vrea conștientizarea pericolului reprezentat de șoferii băuți la volan. Manifestarea s-a organizat după ce, la începutul lunii, un tânăr de 22 de ani a murit după ce taximetrul pe care îl conducea a fost lovit de o mașină de teren al cărei șofer consumase alcool. 

#stiridinbeclean vă prezintă campania desfășurată în memoria taximetristului Claudiu Zegrean, decedat în urma unui accident de circulație în care celălalt șofer implicat ar fi fost băut la volan. Comunitatea din Beclean, la inițiativa domnului Emil Hidoș, cu sprijinul taximetriștilor din Beclean reprezentați de Alexandru ALy Mihoc și cu ajutorul domnului psiholog Ionel Simionca, își dorește astfel să atragă atenția asupra unui fenomen îngrijorător: consumul de alcool la volan, care chiar poate ucide! 

Este un manifest împotriva tuturor șoferilor care nu își dau seama de gravitatea consumului de substanțe alcoolice la volan, că-și pot pune viața în pericol, dar mai ales pot pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic! 
Acum e timpul să dăm un share masiv acestor fotografii, ca ele să ajungă la ochii și urechile celor care se simt un pic «cu musca pe căciulă» cu speranța că tragedii ca și cea în care a murit taximetristul Claudiu Zegrean să nu se mai repete!
”, se arată într-o postare pe grupul de Facebook, Știri din Beclean.

Imaginile care vor fi lipite pe taximetrele din Beclean au fost puse la dispoziția manifestanților de psihologul Ionel Simionca, vice-președintele Asociației de Psihologie și Siguranță Rutieră Psihotrafiq, care spune că „orice material care sensibilizează conducătorul auto în privința riscurilor conducerii sub influența alcoolului este benefic, iar dacă nu reușim să sensibilizăm în mod special pe cel care e în situația de risc maxim, adică este în zona dependenței de alcool, măcar să fie receptivi ceilalți în a nu se urca în mașină cu persoane sub influența băuturilor alcoolice.

Campania se va desfășura cel puțin până la sfârșitul lunii noiembrie, iar inițiatorii spun că inclusiv o persoană din județul Sălaj a cerut afișele pentru a le distribui șoferilor sălăjeni. 

7742 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro