Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  27 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Camelia Ilișuan despre schimbarea managerilor CAS: O decizie legală, indicatorii de performanță nu mai corespundeau realității

05/10/2015 12:26:04 Raluca NECHITI  
Președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Camelia llișuan, a oferit astăzi presei câteva detalii legate de schimbările care au avut loc săptămâna trecută la nivelul Casei, prin care toate contractele de management au fost încheiate.

Camelia Ilișuan afirmă că indicatorii care au stat la baza evaluării activității managerilor nu mai corespundeau realității și aceștia au fost schimbați, ceea ce a dus automat la încetarea contractelor de management.

Totul a fost legal și nu s-a dorit o concediere în masă a managerilor caselor județene de asigurări de sănătate. Nu neg că există probleme în unele zone, dar la baza deciziei de a se încheia aceste contracte de management stă schimbarea unor indicatori într-o proporție de peste 80 la sută, indicatori în baza cărora se face evaluarea activității noastre ca manageri”, a explicat Camelia Ilișuan spunând că până acum existau 65 de criterii după care erau evaluați, iar după noile schimbări acestea au ajuns la 111.

Discuții despre modificarea acestor indicatori au existat de multă vreme, o bună parte dintre ei nemafiind relevanți, iar alții au fost introduși de Casa Națională de Asigurări de Sănătate pentru a crește performanța managerilor. Ultima dată când au fost modificaţi acești indicatori a fost în 2009.

O bună parte dintre indicatorii după care se făcea evaluarea managerilor și aceștia erau salarizați nu mai corespundeau realității din sistemul de sănătate. De exemplu, managerii erau evaluați după modul de implementare a rețetelor electronice, sistem care funcționează fără probleme de mai bine de doi ani.

Printre noile criterii introduse se numără acum modul de completare de către medicii de familie a dosarelor electronice ale pacienților, Casa de Asigurări fiind obligată de anul viitor să verifice cum sunt completate acestea.

Noul concurs pentru managementul Casei Județene de Asigurări de Sănătate va avea loc cel mai probabil anul viitor Camelia Ilișuan (numită momentan director interimar) fiind hotărâtă să participe și la noul concurs.

2268 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro