Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  28 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



CĂLĂTOR ÎN JURUL LUMII: Anamaria Prigon: Mallorca este locul unde simţi că problemele sunt lăsate undeva departe

10/11/2013 16:05:49 Andreea BOJOR  
Adoră să îşi trăiască viaţa la maxim, să profite de fiecare clipă şi să adune cât mai multe amintiri plăcute! Anamaria Prigon este o persoană care mereu caută să facă ceva nou, să experimenteze lucruri deosebite şi să cunoască oameni noi.

În anul 2011, la sfârşitul lunii mai, a mers într-o vacanţă de o săptămână în Mallorca. Un loc de vis, cu apă cristalină şi o plajă superbă, un loc care i-a rămas la suflet şi pe care l-ar vizita ori de câte ori ar avea ocazia fără să se sature.

Am stat o săptămână însă o săptămână nu îţi este de ajuns pentru a vizita toate obiectivele turistice care merită văzute în Mallorca sau pentru a testa toate ofertele de petrecere a timpului liber”, a povestit Anamaria Prigon pentru Bistriţeanul.ro.

În perioada în care a viziat Mallorca bistriţeanca era însărcinată şi astfel concediul ei s-a axat mai mult pe partea turistică, pe vizitarea obiectivelor turistice, viaţa de noapte fiind lăsată deoparte.

„Pentru că eram însărcinată în acea perioadă prea puţin am savurat viaţa de noapte, vacanţa s-a adresat relaxării. Aşa că am închiriat o maşină şi am viziat cam tot ceea ce ne-a permis timpul....cum spuneam, o săptămână e prea puţin pentru a reuşi să vizitezi chiar totul. Am petrecut o zi la aqua park „Aquarim”, cu tobogane cu apă, o floră şi o faună diversă, plus gărdini suspendate. Într-o altă zi am mers în sudul insulei unde se afla Portocristo, un fost sat de pescari, astăzi o staţiune destul de liniştită şi elegantă, ascunsă între pini şi palmieri”, mai spune Anamaria Prigon.

Bistriţeanca a rămas impresionată de frumuseţea unei peşteri în care a fost amenajat un loc pentru spectacole. „În apropiere de Portocristo se află Cuevas del Drach (Peştera Dracului), o peşteră unde se află cel mai mare lac subteran din lume, lacul Martel, iluminat subacvatic cu reflexe turcoaz şi albastru. Aici se organizează zilnic mini-spectacole de muzică clasică, iar pentru asta în peşteră a fost amenajată un fel de sală de spectacole, cu scaune dispuse pe rânduri, sub tavanul peşterii. Spectacolul cu muzică şi lumini durează aproximativ zece minute, iar artiştii apar în bărci luminate de nişte făclii. A fost o experienţă unică”, mai spune Anamaria.

Castelul Bellever, construit pe fostele ruine ale unei aşezări musulmane, este un alt obiectiv vizitat de Anamaria Prigon. Construcţia aflată la peste 100 de metri faţă de nivelul mării oferă o panoramă splendidă asupra insulei Palma del Mallorca.

„Capitala mai găzduieşte celebra catedrală gotică „La Seu”, construită de Jaime I. De vizitat mai sunt şi centrul vechi al oraşului dar şi El Pueblo Espagnol”, a mai precizat bistriţeanca.

La capitoul bunătăţi savurate Anamaria Prigon poate spune că s-a bucurat din plin de un meniu care conţine foarte multe fructe de mare. „Se serveau creveţi uriaşi la grătar, calamar şi alte vieţuitoare marine, iar poţiile erau generoase”, spune Anamaria.

Anamaria Prigon nu regretă deloc alegerea făcută şi spune că Mallorca este unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-a viziat. Ea speră ca pe viitor să mai aibă ocazia să petreacă acolo clipe minunate.

„Este locul în care am simţit că problemele şi gândurile negative sunt lăsate undeva departe, este locul unde am fost eu cu mine, unde m-am regăsit cu totul, unde am făcut tot ce mi-a plăcut şi am găsit tot ce mi-am dorit”, a încheiat Anamaria Prigon.

5662 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro