Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  85 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Cadouri pentru șoferii cuminți din partea polițiștilor bistrițeni. Un tânăr din Dumitrița – la închisoare

16/01/2018 14:35:40 Cristina MILEA  
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus ieri în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bistrița, împotriva unui bărbat de 28 ani din Dumitrița. Ce a făcut bărbatul ca să merite aproape 2 ani de închisoare:

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus ieri în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bistrița. Tânărul de 28 ani din Dumitrița a fost condamnat la 1 an și 6 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt de arbori. Acesta a fost încarcerat ieri în Penitenciarul Bistrița.

#####

Tot ieri, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, din cadrul Postului de Poliție Comunală Dumitra, Postului de Poliție Coșbuc și reprezentanți ai Registrului Auto Român au verificat mai multe autovehicule din punct de vedere tehnic. Acțiunea a avut drept scop reducerea riscului rutier și vizează eliminarea din trafic a acelor autovehicule care pun în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Astfel, ca urmare a nerespectării regulilor de circulație, polițiștii au constatat 3 infracțiuni și au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.465 lei. De asemenea, au fost reținute un permis de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii, pe DN17C, în Dumitra, polițiștii au depistat în trafic un tânăr de 27 ani, din localitate, care conducea un autoturism cu numere de înmatriculare străine.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu figurează înmatriculat în statul respectiv, iar datele înscrise în certificatul de înmatriculare nu corespund cu cele ale autoturismului în cauză. Astfel, ca urmare a celor constatate, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul cu numere false, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

#####

Polițiștii de la Rutieră au desfășurat ieri și acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere favorizate de condițiile meteo din această perioadă. Acțiunile continuă și în cursul zilei de astăzi.

Astfel, cu ocazia acțiunilor defășurate, polițiștii Serviciului Rutier verifică dacă autoturismele sunt echipate corespunzător și oferă raclete și sfaturi preventive conducătorilor auto.

Polițiștii le atrag astfel atenția șoferilor cu privire la importanța vizibilității în trafic, mai ales în condiții de iarnă. În acest sens, le-au recomandat conducătorilor auto să curețe parbrizul, oglinzile, geamurile laterale și luneta autoturismului înainte de a porni la drum.

Totodată, polițiștii recomandă pietonilor să fie mult mai precauți, să circule doar pe trotuare sau cât mai aproape de marginea drumului. De asemenea, pentru siguranța lor este important să traverseze numai prin locurile special amenajate și numai după ce sunt siguri că intenția de a traversa a fost observată de conducătorii auto, iar aceștia au oprit.

6271 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro