Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  57 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Buta își numără bobocii! Udrea e printre ei - chiar la facultatea de... Teologie!

03/10/2016 17:06:30 BISTRIȚEL  
Blonda de la Golden Blitz - masterandă la Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca. Mircea Gelu Buta - prof. univ. dr. în cadrul aceleiași facultăți. Domnu' doctor, aveți grijă, să nu o puneți în genunchi! Predați dvs. Bioetica, dar nu riscați! Oricât v-ar provoca, rezistați! Dați-i în palmă dacă nu ascultă!

Elena Udrea, nimeni alta decât cea care defila în cătușe acum câteva luni, a devenit astăzi, în mod oficial, mândră masterandă în cadrul Facultății de Teologie din Cluj-Napoca, sub binecuvântarea... cui i-a dat-o, fix la Consiliere Pastorală. După cum toată lumea știe, directorul Spitalului de Urgență Bistrița, dr. Mircea Gelu Buta, este profesor la aceeași facultate, unde predă Bioetica.

Noi, pentru că nu vrem să se întâmple cine-știe-ce întâmplare pe holurile sfintei facultăți, vrem doar să îl prevenim pe domnul profesor să aibă grijă în prezența blondei. Statul în genunchi nu este recomandat, nici măcar ca pedeapsă. Nu are CV-ul bun, nu de alta. Mai bine dați-i în palmă, dar nu vă riscați să o puneți în genunchi. Lăsați să o facă alții, mai cu experiență. Și, având în vedere că predați Bioetica, suntem de părere că educația blondei chiar se află în mâinile dvs. Peste doi ani evaluăm ce-ați modelat și dăm notă! Dacă aveți rezultate uimitoare, toată țara vă va fi recunoscătoare. 

Hai să privim și partea bună a chestiunii, căci, dacă se creează o legătură spirituală între Udrea și Buta, pe lângă cel-mai-cel spital din țară vom avea (Doamne, ajută și miluiește!) și un Institut al Fericirii, pe care blonda îl visează. De ce să nu fie la Bistrița? Avem condiții, specialiștii ne lipseau. 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro