Piftie de porc cu salată de ceapă, ciorbă de moare cu cârnaţ afumat, tocăniţă albă cu afumătură şi mămăligă sau gogoşi cu gem sunt doar câteva dintre bunătăţile pe care le puteţi găsi în această iarnă în meniul de la restaurantul Coroana de Aur.
Pofticioşii şi gurmanzii se pot bucura acum de cele mai noi preparate incluse în meniul restaurantului Coroana de Aur. Bucătarii au ales reţete româneşti, tradiționale, specifice acestui sezon și pregătite cu ingrediente proaspete şi binenţeles, unele dintre ele, cu carne de porc afumată.
Astfel, clienţii care aleg să ia masa la Coroana de Aur pot comanda acum piftie de porc cu salată de ceapă (12 lei), mix de salată de iarnă - salată de boeuf, salată de vinete, salată de ciuperci, ouă umplute, piftie şi ceapă (23 lei), ciorbă de prune uscate cu afumătură (13 lei), ciorbă de moare cu cârnaţ afumat (9 lei), ciorbă de lăscuţe cu afumătură (9 lei), varză cu costiţă şi cârnaţ (35 lei), ciolan cu iahnie de fasole şi varză murată (35 lei) şi tocăniţă albă cu afumătură şi mămăliguţă (20 lei), pomana porcului cu mămăligă şi murături asortate (32 lei), ceafă cu legume şi ghimbir (22 lei), costiţă cu miere şi ghimbir, dovleac copt şi cartofi la cuptor (26 lei).
Când vine vorba de deserturi clienţii se pot răsfăţa cu gogoşi cu gem (5 lei), budincă de orez cu mere şi scorţişoară (9 lei), măr în foietaj (5 lei) şi minciunele (5 lei).
Pentru că a venit iarna şi frigul, la Coroana de Aur vă puteți încălzi savurând un vin fiert cu scorţişoară (6,5 lei) sau o gutuie fierbinte cu măr şi scorţişoară (6 lei).